skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk fylder 20 År

Danish Guardians - Skywalker.dk's SWTOR Guilds

(Læst 1771 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Jaina Solo

  • Sword of the Jedi, Arenafægter og Klon
  • C4 Deltager
  • I ét med Kraften
  • ****
  • Indlæg: 16.620
  • Køn: Kvinde
  • The Clone with the Quote book!
Ja, efter lang tids snak om det, fik vi endelig oprettet vores guilds igår aftes. Vi kunne desværre ikke oprette dem under navnet Skywalker som ellers var planen, da de har den der regel med at man ikke kan bruge eksisterende navne fra filmene. Dum regel :-P

Nå, men der er blevet oprettet en guild på både Imperiets side og på Republikkens side og det er rene danske guilds. Alle der spiller spillet fra Danmark er velkommen til at joine. Hvis der er folk der ikke er medlemmer herinde, må I meget gerne gøre reklame for forummet, i håb om at genopleve aktiviteten herinde :-)

Nødvendig info

Vi spiller på the Red Eclipse serveren

Guildmaster:
Jaina

Andre medlemmer:
Dust
Zeverion
Nemo

Guildnavne

Republikens side: Danish Republic Guardians
Imperiets side: Danish Imperial Guardians

Lige nu er vi kun få medlemmer. Men de nuværende medlemmer har alle retten til at invite til guilden. Jeg har til hensigt at adde diverse karakternavne her i post zero, så det vil være nemmere at skelne fra hinanden eller poke folk ingame, hvis I vil have dem til at adde jer.

Team Speak (TS)

Til de der allerede kender dette program, ignorer installationsinfo og guide til server og spring videre til hvordan hvordan du får adgang til serveren.

Team Speak er meget lig Skype, på nær det gøres over kanaler i stedet for "at ringe op til enkelte". Gruppechatten i spillet kan af og til blive uoverskuelig, især når man spiller spillet generelt, i flashpoints, i raids, eller især på ops. Med Team Speak har man i stedet mulighed for at tale med hinanden mundtligt i stedet for på skrift. Nemo har været så flink at tage kontakt til en der har en TS server og fået oprettet en kanal til os.

Det er gratis at installere, og det kan gøres fra dette link: http://www.teamspeak.com/?page=downloads - blot følg instruktionerne og sæt den til at installere.

Når TS vinduet åbner, skal du følge instrukserne, vælge et nickname, som du vil være det navn du bliver vist som. Under microphone settings, skal du vælge den knap du vil bruge til at aktivere microfonen når du vil sige noget og derefter trykke next, det samme gælder mute funktionen. Derefter skal du vælge om du vil have en mandlig eller en kvindelig stemme til at tale når du laver bestemte handlinger. Derefter vil du være klar til at komme igang :-)

For at få adgang til Skywalkers server, skal du i menubaren vælge "Connections" >> "Connect". Et nyt vindue åbner op hvor du skal taste følgende info ind:

Navnet på server er: ts.demuth.nu
Kodeord: 1977

Og derefter trykke "Connect".

Ved et nærmere kig på vinduet der åbner, vil du kunne se listen af kanaler serveren indeholder. Vores kanal hedder "Skywalker". Når du har fundet den på listen, højreklik på kanalen og vælg "Switch to channel" og taste kodeordet "1977" igen. Og så vil du være klar til at bruge kanalen :-)

Vi glæder os til at se jer ingame :-) Der vil løbende blive opdateret her i emnet.
Senest Redigeret: 05-11-2014, 17:53:29 af Jaina Solo

Reporter og editor for Wookiee Channel - Med livet som indsats
The only surprise will be if there are no surprises - Jaina, Invincible