skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

Ulovlig Krigsførelse

(Læst 4677 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

darth vondo

 • you can not kill the metal
 • Padawan
 • **
 • Indlæg: 478
 • Køn: Mand
 • det er mig og jeg er 11 og jeg har intet liv. lol
hvad med bare at droppe det med at se hvem der kan dræbe flest mennesker:x krig burde sku da være ulovligt :cry: prøv dog at blive enige. udskift størstedelen af verdens ledere. de er alle mænd og jeg tror faktisk ikke at kvinder eller venstre orinterede i det hele taget. den eneste der prøver at redde verden er barack obama. og en sidste ting til alle folk der tror man kan redde verden ved at dræbe folk pies 8-) jeg er ogsaa imod co2
i love metallica, iron maiden, linkin park and disturbed. hard rock halleluja. stop all this madnees on earth or we are out of the silent planet

Jaina Solo

 • Sword of the Jedi, Arenafægter og Klon
 • C4 Deltager
 • I ét med Kraften
 • ****
 • Indlæg: 16.619
 • Køn: Kvinde
 • The Clone with the Quote book!
Vondo, det ville være VIRKELIG skønt, hvis tingene virkelig var sådan, men desværre er de ikke.

For det første, størstedelen af de politiske verdensledere (statsministre og præsidenter), er blevet valgt af de forskellige landes befolkning. Derfor har vi selv valgt vores ledere og derfor er der ingen grund til at skifte dem ud, før det næste valg, hvis det kommer dertil, efter befolkningens valg. Desværre kan alle ikke stilles tilfredse, det er derfor vi har forskellige partier med hver deres mening, her i DK fx.

Og krig har været der så længe der har været historie, fordi der altid har været noget at diskutere om. Én ting især: magt! I nogen tilfælde, er der tale om storhedsvanvid, fordi de ønsker at få magten over andre lande og presse deres kultur ned på andre.

Listen over grunde til, hvorfor der er krig, er alenlang. Men det er især fordi der er kulturelle, religiøse og politiske forskelle, at det ender ud i krig. Men, en helt anden ting, som mange frygter kan ende ud i stor krise, indenfor de næste årtier, er oliemangel, især de oliemuligheder der er under isen oppe ved Nordpolen, fordi alle vil have en bid af kagen, så at sige. Og så er der selvfølgelig miljøproblemerne og der er vaner deri, der er svær for mange at slippe af med, som desværre skader miljøet.

For at sige det kort, fred er ikke en ting man bare lige kan sige: lad os holde fred. For det, skal alle blive enige om ALT. Og det er ikke lige til, når alle kan finde noget at blive uenige om.

Teknisk set, er Barack Obama venstreorienteret, hvis man skal se det efter vores politiske syn, Vondo, så du modsiger dig selv lidt :-P Og jo, der er mange venstreorienterede ledere derude, Kina, Tyskland, USA, lande styret af diktature. Og jo, der er kvindelige ledere. Tysklands Rigskansler Angela Mercel er en kvinde, Margareth Thatcher sad som Englands premierminister i mange år og selv et land som Pakistan har haft en kvindelig leder :-) Ligestillingen er bare langt at finde, visse steder.

Men det har egentlig ikke noget med dette emne at gøre.
Senest Redigeret: 17-04-2010, 22:37:59 af Jaina Solo

Reporter og editor for Wookiee Channel - Med livet som indsats
The only surprise will be if there are no surprises - Jaina, Invincible

Sindhøj

 • Premierløjtnant
 • Jedi Ridder
 • ***
 • Indlæg: 605
 • Køn: Mand
Jeg ved, vi bevæger os lidt langt væk fra emnet og ret tæt på (hvis ikke over) grænsen for reglen med diskussion af politik, men der er lige et par ting, jeg er nød til at kommentere af det, der netop er blevet skrevet. Hvis det vurderes af en mod/admin til at være over stregen er I velkomne til at skride ind.

Ja, Obama er en af de mere venstreorienterede præsidenter USA har haft, men at kalde ham venstreorienteret ud fra et dansk synspunkt er at strække den lige lovlig langt. Målt ud fra en dansk og en europæisk målestok vil han stadig høre til på højrefløjen. Du vil aldrig nogensinde få Obama til at foretale et skattetryk som det ses i Europa. Overført til dansk politik vil han nok højest kunne måle sig med en fra partiet Venstre (som jo er et højrefløjsparti). Manden har klart udtalt, at han absolut ikke er socialist.

At Obama skulle være være den eneste, der prøver at redde verden, mener jeg er en utrolig naiv og skæv holdning. Personligt mener jeg det var forkert at tildele ham Nobels fredspris, og det er kun et udtryk for den obamani, der hersker i det internationale samfund. Yes, manden er utrolig revolutionær, og han har nogle utroligt prisværdige grundholdninger, men so far er det stadig begrænset hvilke resultater han har præsteret. Heldigvis fik han sundhedsreformen igennem, så det skridt har han trods alt nået. Det kan dog stadig ikke skarp tilhænger af ikke-voldelige metoder, som folk tror om ham. Der har godt nok ikke været meget omtale om det, men Obama er klar fortaler for den frie våbenlov, som hersker i USA.

Udover det så er jeg i det store og hele enig i, hvad Jaina allerede har skrevet. Grundideen med verdensfred er fin nok, men utrolig naiv. Der vil altid være nogen, der starter kontroverser for egen vindings skyld. Her mener jeg, det er vigtigt, at nogle sætter foden ned og forsvarer enten sig eller andre, også med magt i yderste konsekvens. På samme måde mener jeg, da også det er helt reelt at forsvare sig selv, hvis man er ved at blive slået halvt fordærvet, ligesom det som tredje part er reelt at forsvare en anden, der bliver overfaldet.
"This threshold," he announced through a happy grin, "is mine. I claim it for my own. Bring on your thousands, one at a time or all in a rush. I don't give a damn." His flourish ended with the blade slanted before his chest, and his teeth flashed in the gloom. "None shall pass."
- Ganner's Last Stand, Traitor

Leia Skywalker

 • Clone Lead, køkken-klon 85 og jedi-kunstner
 • Global Moderator
 • Senior Medlem af Jedi Rådet
 • *****
 • Indlæg: 8.594
 • Køn: Kvinde
 • Kald mig Lora :-D
Emnet er blevet låst, da politisk diskussion ikke er tilladt på forummet.
"We are Clone Squadron. Fanfic is our stock in trade, and Insanity is what we deliver." Reporter og initiativtager til WC - Wookiee Channel. "Med Livet Som Indsats!"

“What about the time we got drunk and you persuaded me to help you decorate the hull of the ‘Wild Karrde’ with Hutt swear-words?"