skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

TV-serie!

(Læst 3227 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

hsanders

  • Gæst
Stjerne-saga Den oprindelige 'Star Wars' (1977), som på dansk hed 'Stjernekrigen', fortalte eventyret om bondedrengen Luke Skywalker, der finder sit kald, rejser ud i rummet og redder prinsessen. Filmen blev i 1980 genudsendt i en lidt kortere version med en ny titel: 'Star Wars Episode IV: A New Hope'. Samme år fulgte 'Episode V: Imperiet slår igen', hvor Luke opdager, at rumskurken Darth Vader er hans far. Og i 'Episode VI: Jedi-ridderen vender tilbage' (1983) åbenbares det endvidere, at prinsesse Leia er Lukes søster.

I 1997 blev alle tre film genudsendt i Special Editions med ekstra scener, ny lyd og nye effekter. Ud over de tre biograffilm er der også lavet to animerede tv-serier og en tv-film, 'The Star Wars Holiday Special' (1978). Samt tonsvis af bøger, tegneserier osv.

....taget fra ekstra-bladet!


Det vil sige, at "A New Hope" findes i en længere version eller hvordan?

Er der TV-serier?

antilles

  • Youngling
  • **
  • Indlæg: 230
Den "kortere" film betyder at der var én scene der manglede. Der er tale om scenen hvor Red Leader snakker med Luke, lige inden han stiger op i sin X-Wing. Scenen er genindsat i Special Edition.

Skysnakker

  • Gæst
De serier der refereres til er to tegnefilmserier for børn, der kom i 1985. Den første hed "Droid" med 3PO og R2 i hovedrollerne, og den anden hed "Ewoks" med Wicket i hovedrollen sammen med de andre fra stammen. Begge serier har i 90'erne været sendt på dansk tv (TV2 så vidt jeg husker) under titlerne "Stjernekrigens helte" og "Stjernekrigens helte 2".
Ud over "The Holiday Special" er der også lavet to Ewok-tvfilm: "The Ewok Adventure: Caravan of Courage" (1984) og "Ewoks II: The Battle for Endor" (1985). NB: The Battle for Endor må ikke forveksles med the Battle of Endor i RotJ.

hsanders

  • Gæst
1000 tak for oplysningerne!

G.Madine

  • Padawan
  • **
  • Indlæg: 375
nogle der kan skaffe:
Stjernekrigens helte"
"Stjernekrigens helte 2"
"The Ewok Adventure: Caravan of Courage" (1984)
"Ewoks II: The Battle for Endor" (1985)

Eller ved hvor de kan købes?
Tag et kig forbi min by: http://madine.myminicity.com/sec

Samler på morgenmads produkter eller andre mad relaterende ting fra Star Wars (vist lidt specifikt). Altid klar på at bytte eller købe.

Amanaman

  • Gæst
Du glemmer 1978 releasen,

Du finner sikkert noen av dem på eBay eller QXL.