skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

I ly af månen (rummet over Nar Shadda)

(Læst 2716 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Jonas

  • Gæst
Lydløst og tomt. Det uendelige rum der omgiver den lille måne, tager kærligt imod de mange barske ankomster, der dukker op ud af det "sorte". Lige så pludseligt som de små fartøjer begynder at cirkulere om månen, lige så hurtigt finder rummet tilbage til sin søvnige rutine, altid afbrudt af dens gæster. En stor mørk silhuet dukker op på den fjerne side, langt borte fra den travle trafik, og kaster sin enorme skygge på nogle små handelsskibe, der har valgt at afholde møde i den ellers anonyme sektor, hvor den majestætiske star destroyer Imago Dei just er dukket op. Ud af det sorte, for at bryde intetheden, ligesom alle skibe før det.

Ombord på Imago Dei, står Kaptajn Laminaré vanligt på broen i selskab med en efterretningsofficer. Pico har udskiftet den sædvanlige sorte uniform med en mørkegrå kort jakke, der leder tankerne hen på en velhavende smugler, og sorte støvler som er plankpolerede. Selv når han optræder i civil sørger han for at mikse det hele sammen til perfektion, ihvertfald efter hans eget hoved. Officeren der står ved hans side, iført en af de små "smarte arbejds hatte" som Pico kalder hovedbeklædningen, flytter hastigt sine fingre op og ned på skærmen de står og kigger på. "Er han virkelig så farlig?" spørger officeren forsigtigt. Pico kniber sine øjne lidt sammen, åbner dem igen, og skuler til ham. "Åh, det er den sædvanlige type. Han voksede op hos sin mor og far, og efterfølgende besluttede han sig for at blive bountyhunter". Officeren mumler vagt ned i skærmen "Jeg kunne heller ikke lide min mor og far". "Fortsæt din efterforskning og hav lidt "kød" klar til mig når jeg vender tilbage" beordrer Pico lavmælt, og knapper sin jakke til inden han forsvinder ud af rummet.

Få minutter senere letter hans rumfærge Illuminate, og flyver ud fra hangaren og sætter videre kurs mod månen. Den slanke skygge fra færgen passerer de omkringliggende handelsskibe, som har slået fortsat rod i Imago Deis dominerende nærvær.
Senest Redigeret: 31-05-2008, 01:41:52 af Jonas

Jonas

  • Gæst
Imens ombord på Imago Dei...

Fra broen kan man se Illuminate glide ud af syne, og efterretningsofficeren er travlt
optaget af at kommunikere med sine kontakter, der er spredt ud over hele galaksen. Han
vender hovedet fra skærmen, og prøver at orientere sig om hvem der er på dækket. Alle
ser travlt optaget ud, og mængden af officerer iklædt sorte uniformer synes at forsvinde ud i
ét. Han retter lidt på hatten med sin højre hånd, mens den anden klikker videre på
skærmen. "Arbejdshat?" hvisker han ind i skærmen, hvorpå han tager den af og ligger den
ved siden af.

En navigationsofficer sidder dybt koncentreret foran sin computer tæt på. Han retter også på
sin hat, og udstøder et lavmælt host. Få skridt fra sin post står næstkommanderende
premierløjtnant Asijus som agerer kaptajn i Picos fravær. "Hvad havde De tænkt Dem
med de skibe der?"
spørger Asijus og peger ud af det ene vindue. Navigationsofficeren
skæver ud af vinduet og kigger spørgende tilbage på Asijus. "Hvad mener De?" Asijus
knytter sin ene hånd roligt, slipper grebet hurtigt og gør tegn til at følge efter.

De betragter begge fra broen, de små skibe som ligger spredt rundt omkring Imago Dei.
"Gamle og slidte men holdt ved konstant vedligeholdelse". Navigationsofficeren er ikke
helt sikker på om Asijus mener dem eller skibene. Der er ingen tegn på aktivitet at spore
blandt dem, og ingen synlige våben at observere. De kan ligeså vel have været tomme
eller efterladt, hvis ikke det er fordi der er blevet registreret bevægelse i sektoren da
Imago Dei var ankommet. "Én ting er ihvertfald sikker. De går ingen steder før vi er færdige her"
Senest Redigeret: 31-05-2008, 01:45:07 af Jonas

Jonas

  • Gæst
Imago Dei ligger stille og lydløst i den grå sektor, i selskab med de anonyme handelsskibe, da Picos skib pludselig kan skimtes fra afstand oppe på broen. Navigationsofficeren får kaldt Illuminate op, og afventer kode og ID bekræftelse. "ID og kode!" lyder det vanligt og skarpt fra officeren. Der går et lille øjeblik og Picos bestemte og alvorlige stemme lyder tilbage: "Kaptajn Laminaré, Illuminate klasse Lambda rumfærge, kode Ab Irato". Picos skib nærmer sig moderskibet, og passerer tæt forbi de andre små skibe.

Andet steds på broen...
Asijus bliver tilkaldt af navigationsofficeren. Han forlader sin samtale med en af underofficererne, og går hen til vinduet, hvor han spotter omridset af Illuminate der dukker frem fra skyggerne af de små skibe. "Javel ja. Gør klar til Laminarés ankomst!" kommanderer han til løjtnanten ved sin side.

Nede i landingshallen står Asijo og hans løjtnant klar, da Illuminate flyver ind og lander.
Rampen går ned og Pico går sine officerer i møde, og fortæller om opkaldet fra Doa Sann på vejen op til broen.
"Ærligt talt Asijo, jeg havde da forventet mindst 5 stormtropper som ville tage mig imod når jeg ankom, men vi gør nok bedst i ikke at afbryde mandskabets rutiner". Pico kigger ud af landingshallen, smiler for sig selv og giver metalboksen videre til Asijo. "Er al personel beredt og klar til kamp?". Picos spørgsmål får Asijo til at tøve lidt, og han virker synligt overrasket. "Alt fly personel er beredt og alle skibe er gjort klar", lyder det fra Asijo efter en mindre pause. Pico fortsætter: "Vi sætter kurs mod Bastion her og nu. Vi samler resten af vores flåde op på vejen til Bastion. Underret broen!".
Imago Dei forsvinder få minutter efter ind i hyperrummet.