skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

Bare et opkald... ((før "Frustrationer"))

(Læst 2685 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Lord Palpatine

 • The Ultimate Ruler of Nothing. Someone had to do it.
 • Senior Medlem af Jedi Rådet
 • *****
 • Indlæg: 4.994
 • Køn: Kvinde
 • KAFFEN LEVER!!!
Nasha sagtner farten ved et forladt og skyggerigt - næsten sort - hjørne, og stopper op. Hun har gået en del, men hun havde også planlagt at komme væk fra sit stjålne republikanske skib, hun regner ikke med at skulle røre det nogensinde igen.
På vejen har hun fået tænkt lidt. Hun står i lort til halsen, så meget er hun i hvert fald nået frem til. Til at starte med har hun indstillet sig på at hun nu står uden støtte fra nogen parter, men som hun har vandret Nar Shaddas hjemmelige gader rundt, er hun kommet i tanke om noget. Det er slet ikke sikkert af imperiet har fundet ud af at de uheldige oplysninger om dem, havnede hos jedierne på grund af hende.
Det er en chance at tage, men hvis det ikke er tilfældet, har hun måske stadig en uvurderlig støtte i Doa og Imperiet. Og på den anden side. Hun er langt væk fra dem, og de har vel andet at se til end at lede efter hende, efter det på Kashyyyk.

Hun ender med at blive enig med sig selv om at det er værd at forsøge, og trækker sin hætte lidt ned over hovedet før hun tænder for transmissionen til Doa.
Senest Redigeret: 08-08-2007, 13:25:34 af Lord Palpatine


-You're going to backstab him with a ballista?
- Uh huh
- With a fucking siege weapon?

Lord Palpatine

 • The Ultimate Ruler of Nothing. Someone had to do it.
 • Senior Medlem af Jedi Rådet
 • *****
 • Indlæg: 4.994
 • Køn: Kvinde
 • KAFFEN LEVER!!!
Nasha hører forbindelsen blive brudt, og slukker sin data-arm. I et kort øjeblik står hun med den stadig ud for sig, og ser tænksomt på den.
Hun har svært ved at bedømme om det er gået helt godt. At Doa har ændret sig på en eller anden måde, kan man vist hurtigt konkludere - hans tonefald havde nogen gange været direkte skræmmende, når man havde oplevet den yndige, lille børnehavepædagog hans gamle jeg i hvert fald havde været.

Hun hører sit eget åndedræt, og sænker armen. Spørgsmålet var, hvor meget af den Doa der var tilbage, og hvor dybt han lå begravet.
Om han er overbevist om hende, er hun heller ikke sikker på, og det går hende på. Umiddelbart ville det virke tilforladeligt nok - måske et par sjove indfald undervejs, men de kunne forklares med denne nye magt han var kommet til.
Doa, Storadmiral? Ha! Når gamorreans kunne flyve, måske, men ikke sekundet før. Hun tager sig forsigtigt til tindingen da hun mærker en prikkende fornemmelse. Og dog... den underlige forandring ved ham, huer hende ikke. Hun ved stadig ikke om de ved at det er hende der har haft noget at gøre med Republikkens pludselige indsigt i Imperiets planer, men hun synes tilgengæld at havde sporet en smule skepsis fra Doa.
Han kunne jo lade som om han ikke vidste det, lige som hun havde ladet som om hun ikke anede det med Trasko. Eller også er det mig der har paranoia, tænker hun sammenbidt, og begynder at gå langs skyggerne. Hvorhen, ved hun ikke helt endnu.

Så megen uvished. Det var derfor hun havde prøvet at prikke lidt til Doa, se hvad der skete, hvis hun udviste lidt skepsis, se om der blev afsløret et eller andet.
Hun trækker på mundvigen. Det havde muligvis givet noget, men ikke nok til at hun kunne dømme sig til særlig meget. Ikke andet end lidt info om hvordan det stod til med Imperiet nu.

Efter lidt målløs vandring, opdager hun at hendes ben har ledt hende hen til Ingen ny beskeder Den Brølende Krayt.
Tja, hvorfor ikke...

((Fortsættes i "Frustrationer"))


-You're going to backstab him with a ballista?
- Uh huh
- With a fucking siege weapon?