skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

Markedet

(Læst 3224 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Wookiee

  • Gæst
Efter at have vandret Nar Shaddaas gader rundt uden forgæves uden at få nærmere oplysning omkring den person, han leder efter, befinder Rookie sig pludseligt midt på en markedsplads i en aflukket gade, hvor der åbenlyst handles med alskens illegale varer - lige fra spice over dele af stormtrop-uniformer til slaver og, til Rookies store forfærdelse, Wookieepelse. Med en kridhvid pels, havde han i løbet af sit liv haft en del pelsjægere på nakken... ingen af dem lever idag. Rookie dvæler lidt ved tanken om dengang, han rev armene af en Trandoshansk pelsjæger, men ryster derefter mindet fra sig. "Hmmmm....." tænker han ved sig selv, "Det kunne være, jeg kunne få afsat den gamle rustbunke her alligevel", men et eller andet sted har han en anelse om, at den nok ville ende i den klodsede dusørjægers ejerskab, når alt kommer til alt.

Et handelstelt fanger hans opmærksomhed, hvor der netop faldbydes på fire smukke, men meget skræmte, Twi'lek-kvinder. 'Hvad i...?', tænker han, 'Jeg skal vise det fjols, at man ikke handler med levende væsener'. Med knyttede næver vader han ind i teltet.

Darth Wizza

  • Gæst
en Falleen springer hurtigt ud af en skygge, og stikker en kanyle i ryggen på den blonde Wookie. På få sekunder sprøjter den nok bedøvelse, ind i den store wookies krop til at få et næsehorn til at falde om.

Wookiee

  • Gæst
((OOC: Jeg vil lige påminde om, at Rookie både har rygsæk og vest på, så det er sværere end som så bare at stikke en kanyle i ryggen på ham - følgende er skrevet med det i betragtning))

Rookiee sanser, at der er noget på færde få sekunder før angrebet, men kan ikke gøre andet end at foretage et vildt ryk med kroppen, da han mærker et let stik lige over skulderbladet. En halvtom kanyle falder på gulvet, idet han vender sig hurtigt om og kigger på sin overfaldsmand. "Jeg synes nok der lugtede af skæl, firbensfjæs!" knurrer han, da det går op for ham, at det er en Falleen, der står bag.

Det begynder langsomt at sløre for hans øjne, og hans krop begynder at blive følelsesløs. Havde det ikke været for hans vest, der ydede nok modstand for kanylens nål til at forlænge Falleenens angreb med et par brøkdele af et sekund, var al giften eller, hvad det nu var, blevet sprøjtet ind i hans system, og han var gået i gulvet med det samme.... men takket være vesten regner han nu med at have flere sekunder at give af.

Da han er for svag til at kæmpe, er hans eneste udvej at stikke af. Med et brøl kaster han sig ind igennem mængden af folk inde i slaveteltet og kæmper sig gennem mængden, mens hans fødder bliver tungere og tungere, og hans syn mere og mere sløret. 'Bare lidt længere' tænker han desperat 'bare lidt længere', mens hans vakler gennem teltet og ud ad den anden udgang i den anden ende, der støder direkte op til "Den Brølende Krayt".

((OOC: fortsættes i "Den Brølende Krayt" (så bliver den da indviet på dramatisk vis)))

Wookiee

  • Gæst
((OOC: fortsat fra 'Den Brølende Krayt'))

Efter at have vaddet lidt rundt på det evigt aktive marked, falder Rookie endelig over en, der sælger brugte skibe. Den Mon Calamariske sælger viser sig at være en af Rookies gamle kontakter og tilbyder ham en nyhvervet Z-95 Headhunter til en ganske fornuftig pris. Rookie slår til og får skødet til skibet, der er parkeret i Dock SK-666/yx et par mil fra markedet. Under andre omstændigheder ville Rookie ikke have gået med til sådan en handel, men mon cal'en skyldte ham et par tjenester, og er desuden en af galaksens ærligste mon cals. Rookie og mon cal'en udveksler et par ord om de gode gamle dage, hvorefter Rookie tager afsked og begiver sig hen imod den nærmeste metrostation.

((OOC: fortsættes i metrostationen))