skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

har I set S...

(Læst 1946 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Leia Skywalker

 • Clone Lead, køkken-klon 85 og jedi-kunstner
 • Global Moderator
 • Senior Medlem af Jedi Rådet
 • *****
 • Indlæg: 8.594
 • Køn: Kvinde
 • Kald mig Lora :-D
er der nogle her der har set Spider-man filmen? jeg er lidt nysgerrig. der var ikke andre der havde omtalt dette endnu, og SW og Spider-man har ellers været forudset til at skulle blive de 2 største konkurrenter i år. undre mig lidt over I ikke diskutere det.

personligt synes jeg Spider-man filmen var alletiders!! flotte effekter, og en god medrivnings kraft. de har virkeligt gjort et flot stykke arbejde med den! der var kun enkelte ting der ikke var helt perfekt, men jeg foretrækker, at se filmen som en helhed, og overse de små fejl. jeg er ikke en filmkritker. desunden var der mange sjove elementer i den. desværre bliver der tyndet lidt ud i dem, da der for alvor begynder at sker ting og sager mellem Spider-man og The green Goblin.  men det kommer man sig hurtigt over med alle de andre ting der sker; Spider-man vs G. Goblin, Spider-man/Peter + M.J, tante Mays "ulykke" osv. hvis ikke I har set den, så er det på tide I ser den.

kom med jeres meninger om filmen, og sig om I synes den er bedre end SW, dårligere eller lige så god.

og jeg synes stadig SW er alletiders! men det Spider-man altså også! de får hver 10 smilies!  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D ( + en halv til en af dem  :) I må selv bestemme hvilken af filmene der får den halve...)
"We are Clone Squadron. Fanfic is our stock in trade, and Insanity is what we deliver." Reporter og initiativtager til WC - Wookiee Channel. "Med Livet Som Indsats!"

“What about the time we got drunk and you persuaded me to help you decorate the hull of the ‘Wild Karrde’ with Hutt swear-words?"

HarmonRabb

 • Gæst
Som jeg også har skrevet et andet sted i forum'et syntes jeg at Spider-Man er en kanon fed film. Hvis man siger at SW er 100% vil jeg mene at Spider-Man når helt op på 96%, jeg syntes simpelthen at spider-Man er fantastisk og indeholder alt det man ønsker i en action film.

Jeg syntes især at denne sætning er kanon:
"You aren't Superman you know" - Aunt May to Peter Parker.
Og derefter udtrykket i Peter's ansigt, det er guld værd.. Jeg vil ind og se den film igen !!!!

Dog syntes jeg at der var forkert at klippe scenerne ud med World Trade Center, som er med i den første teaser trailer som jeg langt om længe har fået downloadet fra KaZaa... fed trailer  :D   :D   :D   :D

antilles

 • Youngling
 • **
 • Indlæg: 230
Jeg har lige været inde og se Spiderman. Herlig film. Det er lykkedes Sam Raimi at skrue en rigtig god film sammen. Jeg var især vild med humoren i filmen. Det er klart filmens bedste kvalitet.

Med det sagt, må jeg dog erkende at jeg ikke rigtig kan forstå den hel vilde begejstring. Det var en fed actionkomedie, men heller ikke mere. Effekterne var ikke så gode, og skurken var sgu lidt latterlig.

Alt i alt: En kanon underholdende film med et glimp i øjet. Men ikke en klassiker. Jeg vil give den omkring 70%. (Med Star Wars på 100%)