skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

Star Wars Rollespil

(Læst 27955 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

blaznee

 • Gæst
Nu har jeg været SWRPG gamemaster i noget der ligner 12 år.. Så siden D6, igennem 2 revisions af D20 til Saga edition.. Sidstnævnte har vi dog ikke spillet endnu, men starter WotC's Dawn Of Defiance campaign først i det nye år i min gruppe..
Som SW fan står der riiiiigtig meget lækkert flavor text i rollespilsbøgerne.

Anyways.. Hvis i planlægger en spilledag med en gruppe, så lader det til at folk ikke har den store indsigt i hvad det egentlig kræver.. Først og fremmest skal man jo lave en character at spille med. Hvis man er 6 mand, og kun én regelbog og kun én der kender reglerne godt, så tager det snildt 3-4 timer at få alle 6 spillere på plads bare for at starte.. Dernæst kommer eventyret man spiller igennem. Et super simpelt lille eventyr der lige foregår i fx. Mos Eisley med 2-3 encounters og en kamp eller 2 tager snildt 4-5 timer.. Især når folk ikke er 100% inde i reglerne..

Hvis folk er interesseret i at spille SWRPG så vil jeg foreslå at i finder sammen lokalt og gør en indsats for at lære det. I kan starte bare 2 personer hvis i har svært ved at samle en gruppe.. Min nuværende grupper har 3 mand, 1 GM og 2 spillere - og nogengange med en gæst.. Det fungerer fint. Man behøver ikke være 6 mand - det er faktisk bedre ikke at være så mange.. Det handler mest af alt om lyst til at spille, og så noget jævnligt fremmøde. Min gruppe spiller 2 gange pr. måned. En onsdag og en søndag. Vi har i øjeblikket 4 campaigns igang så man so GM ikke er totalt swamped af arbejde. Vi har en Drager & Dæmoner campaign, en Silver Age Sentinel, En AD&D Dragonlance og så Star Wars campaign naturligvis.

Jeg bor i Farum i Nordsjællandog kører gerne ud i en ca. 50-75km radius derfra for at introducere interesserede spilgrupper til rollespil. Jeg tager kun lidt mad og drikke i betaling ;-)..

Sidst men ikke mindst.. Hvis ikke det lige siger "klik" for en når man prøver det, så er det helt fair. P&P rollespil er ikke for alle mennesker. Dem der falder for det, har dog med at falde for livet :-).. En gang P&P'er, altid P&P'er :-)..

Min MSN er messenger@blaznee.org, og i er velkomne til at skrive..

Obi-Too Kenobi

 • Gæst
Der er seks spillere på mit hold i den forening jeg er medlem i nu. Jeg kunne godt se det seje i at der kun var to spillere derved kunne man spille et ordenligt jedi campaign. Men der er vist en anden der også starter et star wars hold, som jeg tror at jeg hopper med på som spiller. Det har pint mig længe at jeg ikke selv kunne have lov at spille som spiller.

Güntermann

 • Gæst
Jeg har selv anskaffet mig Saga Edition, og har en meget lille gruppe at spille med selv pt. Jeg regner med, at vi skal spille Dawn of Defiance, da den kampagne virkelig ser lækker ud, og generelt vil passe godt ind i min gruppe.

Det ville dog være fedt, hvis vi på skywalker kunne sætte en gruppe op :)

Obi-Too Kenobi

 • Gæst
Ja, det kunne da være meget sjovt - men vi er jo spredt over hele det danske land. Så det bliver lidt svært.


Den nye sourcebook - starships of the galaxy - er en rigtig god udvidelse til saga edition core rulebook, tech specialist'en er med der i. Der er kommet noget der hedder starship maneuvers der virker ligsom at bruge sin force powers, nogle af dem virker også kun for piloten og andre for 'gunner'. Udover det, har den andre nye feats og talents, så i bund og grund en rigtig god udvidelse til saga edition.
Senest Redigeret: 18-01-2008, 09:53:33 af Obi-Too Kenobi

cap cook

 • Gæst
Men altså Wookiee - hvis du skulle finde på at starte en gruppe op (og ikke har noget imod at have noget at gøre med en total newbie udi Pen and Paper) så vil jeg godt prøve kræfter med det :)

Obi-Too Kenobi

 • Gæst
Til sommer kunne jeg godt finde på at starte en gruppe - da jeg flytter til aalborg, så i kan bare skrive hvis det er noget til den tid

Darth Guldan

 • Gæst
Jeg bor i Viby J, Århus... Jeg er gammel GM'er (DM'er om I vil ;)) og RP'er...

Jeg har for det meste kørt scenarier i Warhammer, vampire, werewolf og mortals... Og har spillet et ton af systemer ("All flesh must be eaten", Shadowrun, "chtulu", "earthdawn" og en del flere).. Hvis der er en i Århusområdet eller tæt på der gerne vil være co-master (min viden om Sw universets sammensætning og kulturer er begrænset) og lave et scenarie (og evt. har bøgerne) vil jeg da med glæde stille mig til rådighed, jeg vil nemmelig gerne igang igen :)


Guldan

Ps.: Enest eproblem er bare at jeg desværre ikke kan huse spillere... Har et 12 m2 kollegie værelse

 

Leia Skywalker

 • Clone Lead, køkken-klon 85 og jedi-kunstner
 • Global Moderator
 • Senior Medlem af Jedi Rådet
 • *****
 • Indlæg: 8.594
 • Køn: Kvinde
 • Kald mig Lora :-D
Tja, det lyder da sjovt, og skal selv prøve noget Live i Warhammer universet. Total newbee, men har nogle til at føre mig ind i det. :roll:
Tror SW kunne være sjovt, men da jeg ikke er erfaren rollespiller, så vil jeg ikke stå for et rollespil, bare være i det. Har ellers en stor viden om universet, men bor dog i Aalborg, og kommer til Århus, når jeg skal besøge familie, så der har jeg nok ikke tid til andet... :-P
"We are Clone Squadron. Fanfic is our stock in trade, and Insanity is what we deliver." Reporter og initiativtager til WC - Wookiee Channel. "Med Livet Som Indsats!"

“What about the time we got drunk and you persuaded me to help you decorate the hull of the ‘Wild Karrde’ with Hutt swear-words?"

Obi-Too Kenobi

 • Gæst
Nu er der også kommet Galaxy Tiles, så man nemt kan lave sine battlemaps til sine campaings.
Selvom den er beregnet til Star Wars Roleplaying Game, tror jeg at den er ligeså relevant til Star Wars Miniatures.

Assofire

 • Gæst
Nu er der også kommet Galaxy Tiles, så man nemt kan lave sine battlemaps til sine campaings.
Selvom den er beregnet til Star Wars Roleplaying Game, tror jeg at den er ligeså relevant til Star Wars Miniatures.

Er der nogle butikker her i Danmark hvor man kan få fat i "Galaxy Tiles"? Jeg har simplehen ledt og ledt, og kan stadig ikke finde det?
Senest Redigeret: 02-03-2008, 19:43:18 af Assofire

Obi-Too Kenobi

 • Gæst
Undskyld vente tiden
Man kan få Galaxy Tiles på saxo
Den koster 100 kr. + fragt

Her er et direkte link:
http://www.saxo.com/search/search.aspx?keyword=Galaxy+Tiles&pagemodule=front

Rasmus Borg

 • Gæst
Hej alle.

Vi skal til at starte "Dawn of Defians" kampagne op i Roskilde så hvis der er nogen der er friske så sig til =)

Hilsen Rasmus  :mrgreen:

Obi-Too Kenobi

 • Gæst
Nogen der har den nye source book og gamemaster screenen?

Hvad synes I om podcast ideen?
Jeg synes selv den er fed. Det har virket for Kojima Productions (Metal Gear Solid), så hvorfor ikk også for wizards of the coast?
Senest Redigeret: 03-07-2008, 19:29:58 af Obi-Too Kenobi

PrebenP

 • Gæst
Hey!
Jeg er lige faldet over dette spil (Jep, jeg hænger lidt i hegnet..), og jeg syntes det virker meget interresant. Jeg har aldrig rigtig spillet P&P spil før, kun de "single" eventyr jeg nu engang kunne låne mig til på skolebiblioteket, dengang jeg gik på sådan en.. Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre om der er nogle foreninger eller klubber eller hvad i kalder det, i omegnen af Vejle eller Fredericia, hvor man spiller dette spil, og hvor man evt. kunne få lov til at være med? :)
Som sagt har jeg ikke en anelse om regler eller det der ligner, men jeg har da investeret i "Saga Edition" bogen, som jeg dog ikke har modtaget endnu.
Håber på at høre godt nyt!

Hilsen,
PrebenP.