skywalker.dk

Dansk Star Wars fan forum

Nyheder: skywalker.dk endelig opgraderet

Ny runde - hvad laver vores karakterer?

(Læst 1164 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Mara Jade

  • Tvilling, Arena-mor og morklon, samt rollespiller - med et spark som en tauntaun
  • Administrator
  • Jedi Holocron
  • *****
  • Indlæg: 22.042
  • Køn: Kvinde
  • Mynocks kommer med de små børn - har du postet?høh
efterhånden som jeg får snakket med jer, opdateres dette emne :)

Lady Ella Panteer: Ella er endelig ved at være helt oppe at køre igen, efter sit kedelige møde med en bactatank. Heldigvis blev hun forskånet for frøernes angreb, fordi hun befandt sig på landjorden, men kaos har nu ramt landbasen. Republikken led en del tab på både mandskab og materiel under frøernes hærgen, og Ella, der nu er øverste leder af Republikkens flåde på Mon Cal, forsøger sammen med Derek Vall at få overblik og samling på tropperne igen.


Mique: Mique er (som mange andre, åbenbart) Ganske utilfreds med, at Tara pludselig er blevet bortført! Hans umiddelbare plan og indskyldelse er: Hende må vi redde hjem igen! Han har jo også lovet hende en date! Eller en middagsaftale i hvert fald

Jaahno Motorro: Jaahno blev sidst set på Coruscant, hvor han forsøgte at sælge anti-sith piller - vaccine mod mørke sith fyrste. Selvom man ikke skulle tro det, gik de som varmt brød. Hvad folk dog ikke køber i krigstider.... Jaahno er som altid sin egen lykkes smed, og forsøger efter bedste evne at klare sig i galaksen. Det går nu egentlig meget godt.


Naitia La-Don: Naitia har naturligvis været i løbende kontakt med Mon Cal, og kender derfor til situationen. Hun er dog stadig at finde på Yavin IV.


Jake Reily: Jake undslap frøerne med sit tilbageværende øje i god behold. Til gengæld er han absolut ikke tilfreds med, at Tara blev nuppet for næsen af ham, og han har store planer om en redningsmission.


Derek Vall: Derek er øverstkommanderende for Republikkens militær på Mon Cal, og forsøger, sammen med Lady Ella at få styr på tropper og personal. Han er bestemt ikke tilfreds med at være blevet løbet over ende af frøer. Heldigvis slap han med skrækken, og uden alvorlige skader - udover på stoltheden. Heldigvis lykkedes det ham at slynge en død frø over skulderen, da han evakuerede basen, og selvom den var ret dum at løbe rundt med, håber han, at nogle kloge forskere (eller jedis?) kan hitte ud af, hvad det er for nogle mærkelige væsner.


Tara Sirenn: Tara er efterhånden nået frem til Bastion, hvor hun i øjeblikket afventer et møde med Storadmiral Brite. Hvordan mon hun klarer tilværelsen som krigsfange?


Sirua Leoni: Sirua befinder sig på landbasen. Hun slap heldigvis fra frøerne uden alt for store fysiske mén - et skudsår i skulderen, blev det til, men hvad med de psykiske mén? Frøer væltede ind, venner skød på venner, Tara er kidnappet, og Kaptajn Farbe er stadig væk. Kan Siruas mentale helbred blive ved med at klare presset?


Zoa Khel: Zoa er ligeledes på landbasen, hvor hun er travlt optaget af vigtige jedi anliggender. Indimellem får hun dog også tid til at være mester for Elvija. I Tianaras fravær har hun taget hende lidt under sin vinge, og det er under Zoas kyndige vejledning, at Elvija er begyndt at bygge sit lyssværd. Zoa har påtaget sig en del ansvar overfor de andre jedis, og holder øje med deres velbefindende - og så vil hun meget gerne finde ud af, hvad det er for nogle frøer, der har angrebet dem.


Sat'iné:


Nat: Nat er evakueret fra undervandsbasen ligesom så mange andre. Nu trisser han rundt på landbasen, og håber der snart sker et eller andet - gerne noget, der ikke involverer flere frøer, dem har han fået nok af! Heldigvis led han ingen alvorlige skader under angrebet, så han er blot frustreret over, at Republikken endnu engang blev løbet over ende.


Elvija Mir: Elvija slap også for grusomhederne på undervandsbasen - til gengæld glemmer hun nok sent turen ud til skibet dybt under vand. Hun har for alvor dyrket sin interesse for mekanik, idet hun har gået til hende i hangaren og hjulpet med at reparere skibe. Faktisk har hun fundet ud af, at hun kan bruge kraften til at hjælpe sig på vej, når hun reparerer ting, og nørklen med rumskibe er næsten blevet en meditation for hende. Hun er begyndt at arbejde på sit lyssværd, mon ikke snart, det er færdigt?


Track Faolan: Track, Tianara og Keith er sluppet fra skyggernes akademi, og er i hastig fart på vej tilbage mod Mon Cal og deres venner og allierede


Tianara Nain:Track, Tianara og Keith er sluppet fra skyggernes akademi, og er i hastig fart på vej tilbage mod Mon Cal og deres venner og allierede. Tianaras arm er helet efter en god healing meditation


Norana Myiiress: Norana har travlt med at være jedi - som alle de andre jedis. Hun har påtaget sig ansvaret for at få afhørt Des og finde ud af, hvorfor han er kommet dumpende med en lille pige på armen


Philos Say: Philos' liv har ikke ændret sig ret meget - han skriver stadig taler, arbejder i senatet, glemmer at spise aftensmad og tager sig af flygtninge. Og så er der alligevel sket noget... for en stor del af tiden går også med at underholde en lille forældreløs Mon Cal pige, som vist helt har smeltet hans hjerte


Shai Da'gon: Shai har lidt af kronisk dårlig samvittighed over, at Rami er stukket af. Faktisk nager det ham ret meget. Han har egentlig mest af alt lyst til at sætte ud i galaksen efter hende, men Zoa insisterer på, at han har ansvar og pligter at tage sig af - og at han i øvrigt skal hjælpe med at dissekere frøer!


Kal Tavik Tanera: Kal skal naturligvis med til den fest, hans dejlige søster står for. Man kan jo ikke bare sige nej til sin søster, og i øvrigt skal nogen jo også sørge for, at alting går godt, og hun ikke brænder nallerne og kommer noget til


Deimos Mordred Vetarr: Årets Imperielle begivenhed venter lige rundt om hjørnet - og nej, det er ikke overtagelse af galaksen, men Adrian Brites fødselsdag. Den slags kan Deimos naturligvis ikke gå glip af, så han har fundet festtøjet frem.


Thomas Black: Alle der er vigtige i Imperiet bør vise sig ved Storadmiral Brites fødselsdag. Alle der ikke er vigtige i Imperiet bør gøre det samme. Kort sagt, hvis du vil gøre dig håb om at gøre karriere - eller blive ved din karriere, så gør du dig klar til fødselsdag. Det gør Thomas Black selvfølgelig også.


Vitya Lestari: Vitya er stadig forsker på Skyggernes Akademi. Efter hendes lille sammenstød med Bo, er hendes forskning dog gået i en ny drejning, og hun er begyndt at beskæftige sig med Sith Alkymi. Meget mere nyttigt, synes Bo. Og måske også Vitya selv?


Doa San: Doas langsigtede mål er stadig befrielse af planeter der er underlagt den onde Republik, at skyde Bo mellem øjnene og gerne på klods hold, og at udråbe sig selv til Kejser. I nærmeste fremtid er målet dog bare at overleve Adrians fødselsdagsfest. Man må også være realistisk....


Victoria Grae Vall: Victoria har til sin usigelige glæde fået besøg af sin søster, Sabine. Hvad de to nu finder på sammen, er ikke godt at vide. Måske får Victorie brug for ekstra meget te i den næste tid?


Liané Tanera: Liané er MEGET travlt optaget i disse dage. Ikke nok med, at hun skal til manicure, pedicure, ansigtsbehandling, voksbehandling, frisør og make-up artist, men hun skal også sørge for at ALT til den store fest klapper PRÆCIS som det skal. Intet må overlades til tilfældighederne!


Fenix Monran: Fenix gør sig som alle andre klar til fest. Desværre er tiden vist igen løbet fra ham, og han glemte at skaffe sig en ledsager. Han har godt nok forsikret Ethienna om, at hun BESTEMT ikke var en nødløsning. Hvorom alting er, er hans ledsager til festen hans sekretær. Han burde virkelig komme noget mere ud


Adrian Brite:Adrians liv har ikke ændret sig meget - hvorfor pille ved det, der fungerer? Han slapper af, holder sig køn og velplejet, og glæder sig til sin store festdag. Han har desuden givet sine mænd besked på, at der snart er krig igen - Yavin IV skal jo indtages! Derudover er Tara Sirenn endelig dukket op, så nu har han noget nyt at studere nærmere. Livet er godt, for Storadmiral Brite!


Rami Zynn: Under alt det kaos, frøerne udløste på Mon Cal, var der desværre ingen, der opdagede at en vis mørk jedi var stukket af. Efter hun nåede op på overfladen, stødte hun ved et tilfælde ind i Sorkan, og de to har nu forladt planeten i det skib, Sorkan og Nasha oprindeligt ankom i. Hvor de derefter tager hen, er ikke godt at vide.


Yuraya Linya


Crox Ardogan


Nichas D'cer: Nichas har besluttet sig for at tage med til Brites fødselsdag. Det virker som en fornuftig ting at gøre, selvom de to vist ikke altid kommer helt godt ud af det med hinanden. Derudover venter han stadig på nyheder om hans forsvundne kunstobjekt


Anneli Jasel: Anneli er stadig på Skyggernes akademi, frustreret som altid. Hendes krystal er stadig....væk (taget) og Anneli har ikke været i stand til at lokalisere den. Spørgsmålet er, hvad hun vil gøre ved det?


June White: Præcis som det gør sig gældende for alle andre vigtige og uvigtige personer i Imperiet, gør June sig klar til fest. Man skal jo stadses lidt op i den anledning - især når nu man faktisk har fået en ledsager til begivenheden.


Eris Zroya Vall: Eris har haft nogle travle dage op til den store fest. Der er mange folk, der skal køres sikkerhedstjek på - bl.a. Liané selv! Bare fordi man dater Storadmiralen OG holder festen, betyder det jo ikke, at man ikke er terrorist! Tværtimod. Eris vil ånde lettet op, når festen endelig er slut, og ingen er døde.


Raiden Corso: Raiden befinder sig stadig på Skyggernes Akademi. Han støtter stadig Bo, fordi det virker som det mest logiske lige pt. Så længe, der ikke er nogen bedre egnet, hvorfor så lave rav i tingene?. Han har hørt noget om en stor fest i Imperiet, og mon ikke han dukker op? Om ikke andet kan der vel dannes alliancer sådan et sted?


Miepas’e’vanserus: Sevs stolthed kan snart ikke klare mere - Rami forsvandt, Des stak af, Track stak af, Tianara stak af og Keith tog med. Det er ikke nemt at være Sev. Han er bestemt ikke i kridthuset hos Lady Vanda - men hvem er egentlig nogensinde det? Af guderne må vide hvilken grund er han dog stadig at finde på akademiet, hvor han stadig agerer noget, der ligner næstkommanderende


Desmon Alta-ir: Mørke jedis lader man ikke bare sådan gå frit rundt. Heller ikke selvom de egentlig hjalp lidt til mod frøerne, og muligvis nok er flygtet fra Lady Vanda. Så Desmon sidder nu trygt og godt i en celle på landbasen. Det positive er selvfølgelig, at Bo ikke lige kan få fingre i ham. Og det er nok meget godt.


Call Kane: Call har blown sit cover ved Republikken, og hun er mildest talt utilfreds. Tænk at ødelægge et godt skjul for sådan en lille mide... CAll har nu bestemt sig for at tage til fest, for det er åbenbart der, man kan skabe nye forbindelser.


Jillan Jupal: Efterretningsfolkene holder øje med Jillan, så han holder lav profil, og gør sig egentlig mest klar til at tage til fest - og have June som ledsager.


Keith Flare: Keith er inde i en alvorlig identitetskrise - det er ikke hver dag man går fra at være mørk jedi til at være på flugt med to overlevende fra ordre 66. Spørgsmålet er, om han finder ud af, hvad han vil med sit liv nu?


Lazia Ivlar: Lazias søgen efter Storadmiralens mystiske kunstgenstand har bragt hende til Mon Cal, da optegnelser antyder på, at Mon Calamarianere var indblandet i statuettens forsvinden. Finder hun mon de svar, hun søger?


Sabine Grae Vall: Sabine er taget på besøg hos sin søster, for det er vigtigt, at denne har en livvagt til Imperiets fest. Nogen må og skal passe på Victoria sådan et sted, hvor alt og alle kan blive snigmyrdet. Og så giver det jo meget belejligt Sabine et påskud for at være med hvor det sker


Tanner Valqen: Nolas har afleveret sin dyrebare Republik last hos Imperiet på Bastion, har fået sin løn, og er ikke set siden. Han er stadig tilknyttet Kerberos, men hvor han befinder sig i galaksen ved man ikke. Jocuran har hans nummer, og mon ikke Nolas lader høre fra sig, når han igen mangler penge?


Ethienna Matari: Ethienna arbejder stadig som sekretær for Fenix, og skal i den anledning også med til fest. Fenix manglede nemlig en ledsager. Måske er det også smart at have sin sekretær med? Så kan hun vel altid nedfælde et par ting for ham, hvis der sker noget vigtigt?


Lerra: Lerra har sammen med Dera og Nolas afleveret Tara ved Imperiet, og har derefter sagt farvel til Nolas, der jo stak videre ud i galaksen. Dera og Lerra er dog blevet sammen, og har sørme også formået at komme med til fest - godt nok kun i form af "leverandør af drikkevarer", men det er da en vej ind....


Kamé Jupal: Kamé er blevet indehaver af noget, der faktisk ligner en samvittighed. I hvert fald har hun meldt sig selv til Republikken igen, hvilket man mener har bevist hendes gode intentioner. Hun er ikke fri eller benådet - men hun har fået tilladelse til at gå frit omkring på basen, så længe hun er udstyrret med "fodlænke" med alarm monteret


Jussiac Seth Zoticus: Jussiac er SÅ klar til fest. En storslået fest med fin mad og drikke, og alle vigtige og velhavende personer i Imperiet. Og alt betalt? Det bliver bare ikke bedre!


Dera E’on: Dera har sammen med Lerra og Nolas afleveret Tara ved Imperiet, og har derefter sagt farvel til Nolas, der jo stak videre ud i galaksen. Dera og Lerra er dog blevet sammen, og har sørme også formået at komme med til fest - godt nok kun i form af "leverandør af drikkevarer", men det er da en vej ind....


Nasha Mehrr: Nasha var jo oprindeligt kommet til Mon Cal igen for at være sikker på, at Rami nu også var død. Stor var hendes skuffelse derfor, da hun lige præcis kunne se nogle, der mindede mistænkeligt meget om Sorkan og Rami stige ind i det skib, hun egentlig troede hun skulle forlade planeten i. Nasha har derfor gaflet et skib til sig selv, og er fløjet ud mod solnedgangen, parat til nye eventyr


Sorkan Vetarr: Rami og Sorkan stødte tilfældigvis ind i hinanden på Mon Cals overflade - Rami da hun forsøgte at bryde ind i landbasen, Sorkan da han forsøgte at komme derfra, fordi en zeltron og hans Wookiee ven var ved at sprænge hans klippestykke i luften. De har nu forladt planeten sammen i det skib, Sorkan og Nasha engang ankom i, og hvor de nu tager hen, ja, det er ikke godt at vide.


Jocuran Se'ean: Jocuran gør det, som han altid har gjort - meler sin egen kage. Han tjener stadig godt på krigen, og skeler ikke til, hvilken side, han arbejder for, så længe der er gode credits at hente

NPCs:

Bo Vanda: Bo vil stadig overtage galaksen, no surprise there. Hun regner dog lige med at smutte til fest først - hun har ladet de mørke jedier vide, at de er inviteret, så der er god lejlighed for at komme ud at slå lidt med ørerne

Kyria: Kyria er klappet i som en østers, siden hun ankom til Mon Cal. Hun nægter at sige noget, og sidder mest og krammer sin bamse. Hun har ladet forstå, at hun ikke vil tale med andre end Des. Færdig.

Brahndaan: Brahndaan er overbevist om, at vigtigste i galaksen netop nu er at komme ud at redde Tara. Han forsøger at overtale Jake til at tage ham med på redningsmission.

Adam: Er stadig indlagt med voldsomme skader efter oplevelsen i dybet. Mon han nogensinde bliver sig selv igen?

Tchowo: Er enig med Brahn i, at Tara skal reddes, men ikke i at det er det vigtigste i galaksen. Forsøger at overtale Jake til IKKE at tage Brahndaan med på redningsmission

Senest Redigeret: 07-04-2015, 22:10:48 af Mara Jade
"reporter på og initiativtager til Wookiee Channel - Med Livet Som Indsats!"