skywalker.dk

Det Kreative Hjørne => Forum Rollespil => Nar Shaddaa => Emne startet af: Darth Wizza efter 06-12-2006, 13:02:29

Titel: en vågning på den hårde måde
Indlæg af: Darth Wizza efter 06-12-2006, 13:02:29
de mange Falleen smider den blonde wookie ind i en celle på diplomat skibet "the Snake" en af dem skyder en modgift ind i armen på wookien nok til at han vågner men ikke nok til at han ikke føler sig svimel og med en gigant hovedepine 
Titel: Sv: en vågning på den hårde måde
Indlæg af: Wookiee efter 06-12-2006, 14:37:24
Rookie ryster på hovedet og ser sig om. Stadig lettere omtumlet bliver han siddende, mens han vredt mumler noget om lugten af reptil.
Titel: Sv: en vågning på den hårde måde
Indlæg af: Darth Wizza efter 06-12-2006, 14:57:57
slaget lander hårdt og præsict lige i nakken, derefter bliver han trukket ud af cellen"og nu min ven få du et serum så du ikke kan huske at du nogensinde har set en Falleen eller noget om min kontakt til dig" sagde en dyb stemme med en klang af ondskab. To par stærke arme holdt wookien fast, imens noget blev sprøjetet ind i en af hans blodåre. blev han trukket ud af skibbet og smidt ud.
((serumetet var en stærk hukomelsesfjerner, den fjerne simpelhen alt hvad du kan huske de sidste 2 dage))   
Titel: Sv: en vågning på den hårde måde
Indlæg af: Wookiee efter 06-12-2006, 15:09:26
Havde Rookie været ved sine fulde fem, havde han flået armene af de, der holdt ham. I stedet brøler han, at han stadig ville kunne lugte den ækle stank af Falleen.

Han ryster endnu en gang på hovedet. Det sidste han husker, er at han sidder i Yavinrunneren på vej mod Nar Shaddaa. Han rejser sig forvirret op og kigger sig omkring. 'Hvad?' tænker han da han genkender omgivelserne som Nar Shaddaa 'Har jeg sovet? Hvordan er jeg kommet hertil allerede?' Han mærker efter, at alle knogler er intakte. Det er de' selvom han har en dundrende hovedpine. Og hans udstyr? Det hele er der.

Der sidder en mystisk ulækker lugt i hans pels, men han kan ikke sætte en finger på, hvad det er. Da forvirringen letter, begiver han sig hen mod den landingsplatform, han altid har bruger, når han har "forretninger" på Nar Shaddaa... det kune jo være, der var nogle hints der.

((OOC: fortsættes i landingsplatformen))