skywalker.dk

Det Kreative Hjørne => Forum Rollespil => Nar Shaddaa => Emne startet af: Wookiee efter 20-11-2006, 18:18:21

Titel: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 20-11-2006, 18:18:21
Smuglermånen kom til syne i foran rumfærgen som Rookie havde "lånt", da den blastede ud af hyperspace efter en lang rejse langs en kompleks hyperspacerute, som han havde lagt bevidst for at gøre det så svært som muligt for Jedierne at spore deres rumfærge. Nar Shaddaa var det perfekte sted at slippe af med en stjålet rumfærge. Der var aldrig nogen, der stillede nogle spørgsmål. Han regnede ikke med at finde Skywalker her, men der var rig mulighed for at slippe af med Yavinrunneren og finde ud af en måde at komme videre på. Hvem ved, måske ville han måde nogle mere handlekraftige væsener med indsigt i Kraften end de ynklelige såkaldte Jedi'er, han hanvde rendt ind i på Yavin.

Med et selvtilfreds smil landede han på en afsides men stor landingsplatform. Han pakkede sine ting i sin rygsæk og forlod skibet efter at have forseglet døren magnetisk. I enden af landingsplatformen var en bygning med en en skummelt udseende udendørscafe. Rookie satte sig ved et ledigt bord og bestilte sig en banthablaster og gav sig til at planlægge sin videre færd.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 20-11-2006, 23:29:11
Efter hurtigt at have tjekket at det var den rigtige landingsplatform spaserer hun hen til caféen og stiller sig ved baren, hvor hun bestiller en kølig drink. Mens hun venter kaster hun et hurtigt blik på de omkringsiddende for at skabe sig et overblik.
"Kom nu," mumler hun kun hørbart for sig selv. "Hvor bliver du af? Du har fået din mand, nu vil jeg have mine penge"
Hun bliver stående ved disken da drinkener færdig, og drikker den i stilhed mens hun hele tiden holder et diskret øje på de andre gæster.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 21-11-2006, 00:37:51
Rookie lagde mærke til den tydeligt agiterede nykommer ved disken, der stod og mumlede for sig selv. Hans sippede lidt til sin drink, mens han observerede hende så diskret som muligt.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 21-11-2006, 00:54:45
Ud af øjenkrogen lægger Nasha mærke til den store Wookie, der åbenbart holdt et åbent øje over hende. Hun lader være med at vise sin iagttagelse udadtil, men efter et stykke tid bliver det svært for hende helt at ignorere det. Hun bestiller en portion mad af mere eller mindre ringe kvalitet og sætter sig ved et tomt bord, i nærheden af baren.
HUn bliveropmærksom på at der er kommet en besked til hende på den "data-arm" hun bærer på højre underarm, og hun tjekker hurtigt hvad det er.
Forsinket, vrænger hun inde i sit hoved. Hun skulle bare vente lidt længere end aftalt, så skulle der nok komme nogen, og hun kunne da iøvrigt benytte lejligheden til at opleve det udendørs cantinaets fantastiske atmosfære. Hun tager tavst en bid af maden og prøver at se om hun kan smage om den "fantastiske atmosfære" mon har smittet af på den.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 21-11-2006, 01:02:10
Irritationen lyser ud af den utålmodige menneskekvinde. Rookie lægger mærke til, at hun har fundet ud af, at han observerede hende. Men hun holder jo også et øje med ham. Og hvem holder ikke øje med hinanden sådan et sted som dette? Da hendes mad kommer på bordet, blive Rookie med et sulten. Det er jo også to hele timer, han sidst har spist. Han rømmer sig og brøler et eller andet op til manden bag diskin, som hans translatørdroide oversætter til "Giv - mig - en -stor - portion - af - det - hun - spiser -der". Han læner sig derefter tilbage med armene bag hovedet og venter på maden.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 21-11-2006, 01:09:02
Nu begynder Wookie'en for alvor at gå Nasha på. Især da den bestiller samme portion som hende, og faktisk henviser dirketie til hende, bliver hun klar over at den ikke bare har bemærket hende, men også har lagt syneligt mærke til hende. Situationen måtte takcles på en anden måde.

Hun vender sig mod Wookie'en bord og henvender sig direkte til den:
"Du kan få mit hvis du vil, jeg er alligevel ikke sulten," siger hun venligt, og fjerner pænt gaflen så det ser indbydende ud.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 21-11-2006, 01:16:07
Wookiee'en rejser sig op i sin tårnhøje højde og giver tegn til barmanden om at aflyse bestillingen, hvorefter den sætter sig ved den vrede kvindes bord og mumler noget, der oversættes til "Tak - som - byder", hvorefter den mumler noget som translatørdroiden med lav volumen oversætter til: "Hør - er - du - dusørjæger - eller - smugler - eller - noget - i den - retning?" Den vrænger noget, der minder om et smil: "Du - er - jo - ikke - ligefrem - diskret".
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 21-11-2006, 01:26:01
Nasha smiler listigt.
"Det er du i hvert fald heller ikke," siger hun og slår ud med armen mod stolen som en velkomstgestus.
"Jo, som de fleste her er mit arbejde ikke så... rent. Jeg har gjort en del dusørjæger-arbejde. Mest på Coruscant, men jeg har også haft min gang her.. selv om det er et stykke tid siden efterhånden. Man kan jo ikke vende rykken til sådan et sted et sekund uden hele planeten har vendt op og ned på sig selv et par gange."
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 21-11-2006, 01:35:19
Rookie growler, og fra translatøren lyder det: "Ja - unskyld - scenen - men - det - ville - være - endnu - mere - mistænkeligt - hvis - jeg - bare - gik - hen - og - satte - mig - så - ville - det - jo -nærmest - virke - planlagt". Han tager en bid af maden og spørger, om hun venter på, at hendes kontakt skal dukke møde op med betalingen for hvad det nu end er for et job, hun har udført.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 21-11-2006, 01:47:27
Hun sender Wookie'en et undersøgende blik, mens hun beslutter sig for at lade spørgsmålet vente. Det kan jo nå at svare på sig selv endnu.
"De er lidt forsinkede, men ellers skulle de være kommet nu. Jeg har gjort tre andre jobs for ham, og det er det samme hver gang. Jeg ved ikke om det er en sjov joke han har, eller om han er for uorganiseret. Men penge, det har han, og så er det vel i orden at vente lidt længere."
Hun rusker lidt op i håret bagtil, og prøve at lade være med at stirre for intenst på Wookie'en, selv om det jo kan være lige meget hvis han virkelig er...
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 21-11-2006, 01:52:54
Wookiee'en, der er mere eller mindre klar over, hvad hun tænker, grumler noget, som oversættes til: "Rolig - jeg - er - ikke - kontakten". Han kigger undersøgende tilbage på hende, og fortsætter, grumlende, at han selv leder efter en vis person.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 21-11-2006, 01:58:48
Nej, nu er der vist ingen tvivl mere.
"Du har Kraften, har du ikke?" siger hun lavmælt i et meget neutralt toneleje. "Du har siddet og læst mine tanker med den hele tiden, har du ikke?"
Hun koger indeni, men for de omkringsiddendes skyld holder hun den neutrale facade udadtil.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 21-11-2006, 02:08:19
Wookieen læner sig tilbage med armene bag hovedet og grumler noget. Fra translatøren lyder det "Rolig - nu - man - behøver - ikke - kraften - for - at - se - hvad - der - foregår - jeg - har - selv - en - del - erfaring - i - dusørjagt - og - kan - genkende - en - kollega - når - jeg - ser - hende". Han er tavs i et par sekunder og siger så, at han til gengæld leder efter en vis person, der har kraften.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-11-2006, 16:03:06
Hun stirrer direkte ind i Wookie'ens røde øjne, men holder ellers sin neutrale facade, selvom hun stadig er over kogepunktet indeni. Et øjebliks tavshed.
"Så siger vi det," siger hun og tager en slurk af sit glas.
"Dusørjæger sige du? Jeg må indrømme at jeg aldrig har hørt om dig før, men jeg har også bevæget mig mest i det nordlige Nar Shadda," hun tager en lille slurk til og beholder glasset i hånden, "men det er efterhånden også et stykke tid siden."
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 23-11-2006, 16:15:43
Wookiee'en stirrer tilbage og svarer, at der er fordele ved at være ukendt, når man er dusørjæger, mens den smiler vrængende. Efter nogen tavshed udbryder han noget, som oversættes til "Hør - du - kender - vel - ikke - nogen- der - har - brug - for - en - rumfærge?", mens han peger over på Yavinrunneren.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-11-2006, 16:31:48
Hun vender blikket hvor han peger, og tager en slurk til mens hun hurtigt lader blikket undersøge skibet.
"Nej," siger hun og rømer sig "Ikke umiddelbart. Det er jo en større sag. Havde den været mindre kunne jeg måske selv bruge den." Hun stiller glasset på bordet. Hendes vestre hånd sitrer svagt.
"Det er en Yavinrunner. Den kommer måske direkte derfra?"
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 23-11-2006, 16:41:50
Wookiee'en grumler, at det var ærgeligt, at hun ikke kunne bruge den, ellers ville han have givet den til hende kvit og frit.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-11-2006, 16:52:05
Nasha kører en håmd gennem sit korte pandehår, og støtter hovedet på højre hånd.
"I så fald kunne det da godt værre jeg kunne sølge den videre, men" hun slår et lavmælt smæld med tungen, "gratis? Hvad stikker der under?"
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 23-11-2006, 16:57:48
Wookiee'en stikker igen hænderne bag hovedet og siger noget, der oversættes til: "Der - stikker - intet - under - lad - os - bare - sige - at - jeg - ikke - har - brug - for - den - mere".
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-11-2006, 17:11:16
Nasha hæver et øjenbryn.
"Det kunne jeg forestille mig, især hvis der, til trods for dine ord, i] stak [/i] noget under. Den er fra Yavin, købere ville stille spørgsmål. Nogen gange er det mere sikkert at vide hvilke problemer der tilknyttetet fartøj, så ved man da hvad man skal undgå. Folk vil vide hvad de køber, også selv om der skulle være et par... skønhedspletter." Hun folder armene hen over bordet og hælder ind over det.
"Hvor har du selv fået fat i den?"
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 23-11-2006, 17:59:24
Wookiee'en gryntegriner: "På - Nar - Shaddaa - stiller - man - ikke - spørgsmål - men - lad - os - bare - sige - at - jeg - 'lånte' - den - ellers - var - jeg - aldrig sluppet - væk - fra - den - elendige - planet".
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Darth Wizza efter 23-11-2006, 18:11:22
en skygge ikke langt for dem stod og kiggede hurtigt på dem og vende så hovedt 
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-11-2006, 18:49:45
Nasha er begyndt at blive rigtig godt træt af den lille oversætterdroid. Dens stemme går hende virkelig på.
"Så den er altså direkte fra Yavin." Hun smiler snedigt og rækker en forbipasserende medarbejder sit glas. "Så er det måske også en jedi du sidder og venter på?" tilføjer hun og får det til at lyde henkastet. Hun bukker hovedet og fjerner et løst hår på panden.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 24-11-2006, 00:19:46
Wookiee'en spørger, om hun da venter på en jedi, og skal til at siger noget mere, da han pludselig stivner og ser mistænkelig ud, og peger derefter meget diskret over mod skyggen, der iagter dem. Han hvis derefter noget på Shyriiwook til hende

(OOC:kan hun forstå Shyriiwook?))
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-11-2006, 15:33:57
((OOC: Kun lidt. Basale udtryk og veninger plus en bunke mere ufine ord.))
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 26-11-2006, 02:30:54
"Vi bliver overvåget" hvisker han på Shyriiwook, "Jeg har en skidt fornemmelse omkring det her". Han nikker diskret i retning af skyggen og spørger "Din kontakt?".
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-11-2006, 12:01:27
Nasha forstår ikke alt hvad Wookien siger, men hun fanger helt sikkert ordene "overvåget", og "Din" og noget der lyder som en forbindelse, resten kan hun gætte sig til.
Hun kaster et kort, diskret blik mod skyggen.
"Nej," siger hun næsten uden at bevæge munden. "Det tror jeg ikke."
Hun tjekker i tankerne at hendes udstyr er som det skal være, og at hendes blaster sidder så man hurtigt kan komme til den, hvis det skulle blive nødvendingt.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 26-11-2006, 12:53:30
Rookie føkger trop og gør sig også klar til at gribe til handling, men han tænker ved sig selv at han ikke håber, det er en af de uduelige jedi'er.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Darth Wizza efter 26-11-2006, 16:55:28
skyggen var forsvundet, men i et sekund var den tilbage, men ikke på den samme plads faktis kun et par meter fra bordet, den unge mandlige falleen gik med hurtige skridt det sidste stykke, og sagde langsomt med en blød rullende stemme" jeg kunne ikke overhøre at I begge havde lavet noget dusørjæger arbejde, min frue har sendt mig afsted for at finde nogle som jer, hvis i er intreseret så kom til denne dok" han rakte en lille holoskærm frem og lagde den på bordet før nogen af dem kunne sige noget forsvandt han igen 
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-11-2006, 22:36:00
"Skønne, disse typer der kommer og forsvinder ud af ingenting," siger Nasha sarkastisk og ser efter falleen'en inden han er helt væk. "Jeg elsker dem"
"Og så var der den her," mumler hun og vender blikket imod genstanden den fremmede havde efterladt. Hun hæver et øjenbryn tilsyneladende uden at røre en enesteanden muskel i panden.
"Interessant"
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 27-11-2006, 09:58:17
Wookiee'en trækker på skuldrene og ruller med øjnene, mens den tager en bid af maden, mens den mumler noget om ildelugtende falleens.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 27-11-2006, 14:54:33
"Nåh, lad os se på den så," mumler hun og tænder for beskeden og bruger derefter samme hånd til at støtte sin hage.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 27-11-2006, 15:48:54
Rookie læner sig frem og kigger, mens han tager endnu en bid af den smagsløse mad.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 01-12-2006, 13:19:29
Utålmodigt tager han fat i den åndsvage dims og ryster i den, mens han knurrer "Hallo, dims! Så virk dog!". Derefter sætter han den fra sig igen og kigger opgivende på Nasha, men den sukker dybt, "Der er snart intet, der virker i denne galakse mere".
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Darth Wizza efter 01-12-2006, 22:54:47
den lyser op med et lille bip og viser tallet dok "563 GH34"
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-12-2006, 23:35:58
Nasha tager den lille holoskærm op i den ene hånd og lader den legnede køre imellem sine fingre.
"Hmm, det er vist ikke så langt herfra," mumler hun, uden overhovedet at skænke dimsen et blik. Istedet holder hun det ved Wookie'en da hun rejser sig og ligger den lille genstand tilbage på bordet. Herefter lyder et kort "bzzz" fra den og en tynd sort røg spirrer op fra den. Den er ødelagt.
"Det kan jo være vi ses igen," siger hun kort inden hun forsvinder fra cafén og Wookie'en
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 02-12-2006, 16:41:45
Rookie, kigger på den ødelagte dims og derefter i retning af Nasha, og ryster derefter på hovedet. 'Jeg fik ikke afsat Yavinrunneren, men jeg fik da gratis mad' tænker han ved sig selv, mens hans spiser maden, Nasha gav til ham. 'Der er ikke andet at gøre end at efterlade skuden her' tænker han, mens han rejser sig op og forlader café'en og landingsplatformen.

((OOC: fortsættes i "Markedet"))
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 04-12-2006, 22:05:22
Så snart hun kommer i nærheden af cafén begyder Nasha at søge med et roligt blik efter Wookie'en. Da hun ikke umiddelbatr kan finde ham, sætter hun sig ved det bord, hun før havde siddet med ham. Yarvinrunneren var der i det mindste stadig. Hun beslutter at blive siddende lidt og se om der skulle ske noget, men det er trods alt begrændset hvor meget tid hun har.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 06-12-2006, 15:24:22
((OOC: fortsat fra opvågning på den hårde måde))

Rookiee vandrer ind på landingsplatformen. Ganske rigtigt, der holder Yavirunneren parkeret. Han skanner området. Der er ingen, han umiddelbart genkender... og dog, en af gæsterne i den lille café virker bekendt... på en eller anden måde. 'Hmmmm....' tænker Rookie ved sig selv, mens han sidder sig på en skraldespand, 'hvad i alverden er der sket? Og hvad er det for en stank?' Han klør sig i baghovedet og kigger sig endu engang omkring 'og hvem er hende der? Hvor har jeg set hende før?'

Pludselig får han en idem, og knipser med fingrene. Han beder translatørdroiden om at aktivere arkivet og oversætte de seneste input til Shyriiwook. Droiden remser en masse op på Shyriiwook med sin elektroniske stemme. Wookiee'en nikker for sig selv og kigger derefter på kvinden i café'en. Derefter kigger han koncentreret på den lille disk, der plaprer løs igen. 'Det var som syv...' tænker han ved sig selv, da disken igen bliver tavs, 'Det forklarer lugten. Det forklarer, hvorfor jeg intet kan huske.' Han rejser sig op og knurrer for sig selv noget om de forbandede stinkende djævle, nogle flere edder of forbandelser, hvori ordet Vader indgår en del gange.

'Hvis bare jeg kunne huske det hele...'. Han rejser sig op og går hen til caféen og sætter sig ved kvindens bord og mumler "Et spørgsmål?" på Shyriiwook.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-12-2006, 21:37:15
Nasha har efterhånden besluttet sig for at tvinge sig vej igennem Yavinrunnerens dør, men da hun ud af øjenkrogen pludselig kan genkende den store, hvide behårede skikkelse, tænker hun at det nok alligevel er bedre at prøve sig lidt dimplomatisk frem først.
Hun skal lige til at sige noget til Wookie'en da den pludselig selv indleder samtalen.
"Jah?" svarer hun lavmælt
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 06-12-2006, 22:20:45
"Har du, eller vi, på et eller andet tidspunkt haft kontakt med en Falleen?" spørger han på langsomt Shyriiwook.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-12-2006, 23:15:32
Nasha har siddet og ventet en del tid og er ærlig talt ikke i humør til spøgefuldheder.
"Nej, og de havde heller ikke lyserøde hatte på." siger hun sarkastisk med en ret bitter undertone.
"Jeg har forresten ombestemt mig med hensyn til dit skib. Jeg vil gerne overtage det"
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 07-12-2006, 23:37:26
Wookiee'en tøver lidt og kigger på hende, mens den ser ud som om den koncentrerer sig voldsomt om et eller andet. Den mumler derefter på Shyriiwook: 'Hmmm.... nej, de havde ikke lyserøde hatte på.... Frøken Snaily, interessant. Selvfølgelig ikke det rigtige navn, men smagsløst nok til at være en af de grønne sataner' Den vender sig om og går et par skridt, stopper derefter og siger med ryggen til: 'Tak for hjælpen, du, og værsågod'. Den smider en lille datachip over skulderen, og den lander lige foran fødderne på Nasha. Rookie vender sig halvt og kigger på hende, 'Adgangskoden til skibet. Jeg flikkede et lille låsesystem sammen undervejs. Du skal bare taste koden ind på panelet ved døren, men jeg er bange for, at jeg kom til at kryptere den chippen. Det skulle ikke være svært for en astromech at dekryptere den'. Han vender ryggen til og lægger an til at gå, men tøver. Uden at se på hende growler han: 'Hils dine Falleen-venner.' Derefter forlader han landingsplatformen.

((OOC: Fortsættes i "den Brølende Krayt"))
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-12-2006, 23:53:42
Selvom Nasha ikke er flydende i Shyriiwook opfanger hun rigeligt. Et øjeblik står hun bare og ser efter den hvide Wookie. Hendes øjne lukker sig halvt sammen til et par smalle sprækker og et kort sekund overvejer hun at sende et skyd i den bagfra. Det ville være skønt. Hun besinder sig dog og samler i stedet chippen op og putter den i lommen. Wookien er efterhånden forsvundet helt ud af hendes synsfelt, hvis hun skal tage beslutningen, må den tages nu.
Uden et ord rejser hun sig og begynder at bevæge sig væk fra bordene i en direkte linje. på vejen langer hendes ene hånd efter et tilfældigt glas som hun knuser mod jorden.
Det er en smal sag for hende at følge uset efter wookien, især med det nye udstyr hun har fået af Fru Snaily
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Lord Palpatine efter 08-12-2006, 20:13:19
Nasha indtaster koden til Yavinrunneren og træer ind på skibet. Astromech, pff! Skal man have noget gjort ordentligt, skal man gøre det selv. Ingen grund til at betale en eller anden lille luset tekniker når man kan klare det selv. Hun må dog indrømme at det ikke var en hel simpel kryptering. Hun går hurtigt skibet igennem, og ender ved cockpittet hvor hun sætter sig til rette i førersædet.
”Nåh, lad os så se hvad vi har her,” siger hun til sig selv og begynder at gå filerne fra Fru Snaily igennem.
”hm.. interessant,” mumler hun da hun er færdig, og springer derefter op af stolen.
Hvor har jedi’er mon deres garderobe på sådan et skib? De er vel nødt til at skifte en gang imellem, selv hvis de er væk fra deres akademi i længere tid.
Hun finder til sidst hvad hun søger proppet sammen under en sovebriks. Jedikutten er lidt krøllet og har tilsyneladende været for tæt på et lyssværd for neden, men den passer hende fint.

Hun skal lige til at forberede sin besked da hun opdager at kommunikationssystemet er ødelagt. Tydeligvis af Wookie'en. Hun hvæser en længere række af ufine bandeord, men glæder sig så over at hun ikke skød pelsdyret. Det havde slet ikke været det samme at skyde det igen.
Ved hjælp af nogen reservedele hun finder i skibets lastrum får hun fikset skaden, der til hendes frustration tager mere af hendes tid end forventet.
Endelig kan hun begynde på sit rigtige arbejde. Hun tænder optageren og indtaler beskeden.

"Goddag deres majestæt. Mit navn er Shana Ophys, jeg er fra Jedi-ordenen. Jeg kontakter dem fordi der er sket ting jeg ikke synes jeg kan se hen over. Det er af allerhøjeste vigtighed at denne besked bliver behandlet med forsigtighed og ikke kommer i forkerte hænder, og slet ikke komme jedi-ordenen for øre. De må forstå at jeg har været nødt til at handle imod ordens ønske, og det ville være meget uheldigt hvis de fik nys om det.
Nuvel, det jeg har at fortælle er at et individ fra Deres planet har fundet vej til rådet på Coruscant, til hvem hun har proklameret at Deres majestæt ikke skulle være berettiget tronen, og er i dette øjeblik i gang med at søge om støtte til at sende en flåde til Falleen og fjerne Dem og deres søn fra magten, sandsynligvis også fra denne verden.
De vil ikke være i sikkerhed på Deres planet ret meget længere så jeg foreslår De forlader den ubemærket og kommer til Coruscant. Mens de tager derfra til Falleen laver I det omvendte nummer. Mød mig der, i baggården til cantinaet ”Det Gabende Hul”, jeg vil vente jer der. Jeg er kommet i besiddelse af noget der måske kan hjælpe Dem, men jeg tør ikke ytre mere om det her, i tilfælde af at beskeden alligevel skulle ryge i forkerte hænder. Sørg for Kraftens skyld at komme væk fra Falleen så hurtigt så muligt. Jeg vil stille mig til rådighed som jeres personlige livvagt i denne sag, konsekvenserne må jeg tage senere.
Med alt mit håb om at denne besked når frem i tide byder jeg Dem farvel, og håber inderligt på at se Dem snart. Bare rolig, vi skal nok få løst problemet. ”

Hun afslutter beskeden og slår hætten væk fra ansigtet.
”Og så må jeg vist også hellere se at komme til Coruscant,” siger hun, og afsender beskeden. ”Jeg skulle jo helst stå til ”rådighed” når de når frem.”
Hun starter skibet og sætter kursen.
Titel: Sv: Landingsplatformen
Indlæg af: Wookiee efter 08-12-2006, 21:10:46
((OOC: lol, hun må hade wookiee'er efterhånden. Jeg havde regnet med, at hun ville gøre et eller andet drastisk som at stjæle en astromech eller noget, men okay... }}