skywalker.dk

Det Kreative Hjørne => Forum Rollespil => Nar Shaddaa => Emne startet af: Lord Palpatine efter 23-02-2013, 22:34:26

Titel: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-02-2013, 22:34:26
((Jussiac))

Det elegante, men ikke just prangende faretøj, Jussiac har været på visit til Bastion med, er pænt blevet placeret på en platform i en sektor ikke så langt fra den, hvor Jussiacs palæ befinder sig. Et niveau under dog. Han har andre skibe stående længere oppe.

Han låser fartøjet af og tager sig et øjeblik til kort at rette sit tøj til. Han vil komme til at bruge de næste par dage på smuglermånen, så meget står ham klart. Han skal have fat i nogen af sine kontakter, sørget for det nødvendige udstyr, og frem for alt have noget mad lige nu. Han kunne spise ude... men egentlig vil han gerne sove umiddelbart bagefter, så det er nok bedre at sende en besked hjem til palæet - så må han bare spise, hvad der er.

Han nikker kort for sig selv, og trækker sit comlink op af lommen, idet han begiver sig afsted
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 23-02-2013, 23:04:25
((Lerra/Telan))

Dera havde godt nok sagt noget om, at hun skulle holde sig ude af problemer, finde et job til dem og ikke lave ballade. Det har Lerra nu også tænkt sig, lige indtil hun kommer forbi en landingsplatform, hvor et lille skib er blevet placeret, nu står det og ser helt ensomt og ubevogtet ud. Man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige tjekkede ud, hvad det mon var for noget. Hun behøver jo ikke gøre noget, hun skal bare lige snuse lidt, nu hvor der ikke er en levende sjæl at se i miles omkreds. Det kan godt være farligt at pille ved andres skibe, hvis man bliver opdaget, folk på Smuglermånen har det med at tage den slags helt vildt personligt, de bliver så Kessels sure. Men så kan de bare lade være med at efterlade deres skibe på steder, hvor de er nemme at komme til.
Den dér lille stemme, som Lerra burde have i hovedet, der burde have fået hende til bare at gå forbi i stunder som disse - Engel på skulderen, fornuft, samvittighed, eller hvad man ellers kunne kalde den slags - råber bare aldrig højt nok.

Hun nærmer sig skibet og lister sig lidt rundt omkring det for at se det an. Der er et eller andet over det. Et eller andet smart og fancy.
Da hun har stået foran den lukkede landgang og stirret indgående på den et stykke tid, tager nysgerrigheden over, og hun begynder at undersøge den ydre låsemekanisme. Det er bestemt ikke en gammel model... Ikke at Lerra ved så meget om skibe, hun er også mere interesseret i, hvad der mon er indeni, i forhold til selve skibet.
Hun kigger over skulderen et par gange, men der er stadig ingen at se. Herefter finder hun sin lille lygte og en skruetrækker frem og begynder med tålmodighed og nøjagtighed (der egentlig forekommer helt atypisk for en type som Lerra) at deaktivere låsen.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-02-2013, 23:32:03
((Jussiac(s skib) ))

Låsen er bestemt heller ikke af ældre design. Det er tydeligt at ejeren ikke er interesseret i at almindelige småkriminelle typer tvinger sig adgang til vedkommendes skib.

Hårdt, stædigt arbejde betaler sig dog måske alligevel en smule. For efter noget tid, må Lerra finde ud af at hun i hvert fald har fået deaktiveret alarmsystemet på låsen
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 23-02-2013, 23:36:21
((Lerra/Telan))

Lerra klarer op i et smil for sig selv, da første trin lykkes, og er lige ved at at udstøde et henrykt grin, men det ville nok være dumt, når man gerne vil være diskret. Nu skal hun bare have det til at åbne også. Hun tager en dyb indånding og kniber øjnene en smule sammen for at være dybt koncentreret endnu engang. Så fortsætter hun sit møgsommelige arbejde.  
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-02-2013, 23:49:17
((Jussiac(s skib))

Idet Lerra tager en dyb indånding, udsender låsen et meget skarpt, omend meget kortvarigt rødt lys. Havde hun blinket på det forkerte øjeblik, havde hun muligvis ikke opdaget det, så hurtigt går det
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 23-02-2013, 23:55:48
((Lerra/Telan))

Hvad var nu det?
Lerra stivner øjeblikkeligt i sin bevægelse og stirrer indgående på låsen. Hun kommer ubevidst til at holde vejret samtidig. Havde hun ikke lige deaktiveret alarmen?

Hun står et øjeblik bare afventede for at se, om der sker mere. Hun lytter samtidig efter, om der mon kommer afslørende lyde fra den.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 00:06:06
((Jussiac(s skib))

Ved det første sker der ikke rigtig noget. låsen, hvergen siger eller gør noget. Men så, uden varsel springer en tynd, rød kegle af lys fra den. Den synes i få øjeblikke at søge rundt, men fæster sig så ved Lerras øjne som den igen i minimale bevægelser synes at søge rundt i.
Så slukker lyset pludselig igen og døren og låsen er nøjagtig så ubevægelig og stille som før.

Indtil... døren til skibet pludselig glider tavst til side
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 00:13:11
((Lerra/Telan))

Lerra sender låsemekanismen og døren et langt, mistroisk blik.

Så sender hun et blik rundt i området, der stadig er øde.

Hvad Kessel sker der lige? Første tanke er, at det er en fælde eller noget. Selvom det virkelig virker som en dum fælde. Hun må have aktiveret en eller anden mekanisme i denne her fancy lås, som hun ikke var klar over, og det åbnede åbenbart døren.

Ikke desto mindre er hun alt for nysgerrig til at blive herude og glo. Med den lille lommelygte forrest sender hun en lyskegle ind i det forhåbentligt tomme skib og følger selv forsigtigt efter.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 00:24:18
((Skib))

Det lille skib er lige så stilet indeni som udenpå. Igen er der tale om en meget diskret og anonym stil; bestemt ikke prangende, og alligevel er man ikke et øjeblik i tvivl om at der er tale om et dyrt faretøj.

Der er som sådan ikke meget plads herinde, men designet gør måske det indvendige en tjeneste, for man føler det bestemt ikke klaustrofobisk. Der er lige plads til et enkelt pilotsæde, halvanden meters mellemgang og en dør til enten et lille depot, eller skab bagtil. Muligvis motoren.
Tilgengæld er der, ved nærmere eftersyn en del skabe langs hele rummets ene side
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 00:31:50
((Lerra/Telan))

Listetyven ser sig omkring i det lille skibsrum og lukker så døren efter sig, så det ikke er alt for åbentlyst, at her foregår noget suspekt. Hun er næsten ved at danse af glæde over rent faktisk a være kommet indenfor i det smarte skib. Hvor er det ærgeligt, at der ikke er nogen, der kan se hende lige nu.
Der er dog ikke tid til at svælge i sejren længe, så da hun får øje på skabene, går hun målrettet efter dem.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 00:35:06
((Skabe))

Første skab viser sig at indeholde et mindre arsenal af flasker. Har man noget kendskab til finere vine, vil man nok studse over den lille samling her. I visse kredse vil den være en hel del penge værd
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 00:38:13
((Lerra/Telan))

Nu har Lerra jo selvfølgelig ikke taget en taske med. Det er bare typisk, når man støder på noget som dette her. Før hun går videre, ser hun sig omkring efter noget at bære hendes bytte i.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 00:42:36
((Skib))

Umiddelbart er alt i klinisk orden på skibet, og der ligger ikke noget fremme og flyder nogen steder. Man skal vist åbne flere ting for at finde noget her
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 00:44:51
((Lerra/Telan))

Efter at have gjort den erfaring, åbner Lerra systematisk alle de andre skabe, et efter et for at danne sig et overblik over indholdet.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 12:51:58
((Skabe))

Næste skab indeholder tre bunker af pænt, sammenlagt tøj. Der er vist lige til det fornødne; et par skjorter, bukser, sokker, underbukser og en langhalset tykkere trøje. Alt er i sorte eller grå nuancer, og der er ikke tvivl om at det er herretøj.

Et mindre skab højere oppe, viser sig at indeholde en mindre udstilling af meget dygtigt foldede papirfigurer. De fleste af dem er af hvidt papir, men indimellem dukker der nogle orange og blå farver op også.

Skabet under det, er låst
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 13:11:09
((Lerra/Telan))

Sådan nogle låste skabe er Lerras yndlings-skabe, der er jo nok en grund til, at de er låst. Hun går i det samme i gang med at bryde låsen op. De andre ting lader hun ligge, efter at have rodet dem igennem for gemte skatte. Hun tager kun en af de små papirs-dimser og pustikker den i lommen fordi, det er sjovt at have.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 15:34:59
((Skabe))

Umiddelbart virker låsen dog anderledes. Den er ikke rigtig til at komme manuelt til. Måske er den snarere baseret på noget kryptering. En adgangskode eller lign?
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 15:41:29
((Lerra/Telan))

Lerra gør øjnene smallere og fokuserer lommelygtens lyskegle på tastaturet til adgangskoden, måske kan hun se, hvilke knapper, der er brugt mest, og gennemskue det på den måde?
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-02-2013, 16:22:44
((Lås))

Interessant nok er der ikke tale om et tal-panel, men et udstyret med et helt alfabet. Tilgengæld er det ikke rigtig til at se, hvilke symboler der er blevet brugt mest. Det virker som om de alle sammen er blevet benyttet på en alle anden måde
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 24-02-2013, 17:17:09
((Lerra/Telan))

"Ah, crap." mumler Lerra lavmælt for sig selv, da hun ser panelet, der ikke umiddelbart er til at gennemskue. Hun skuler lidt til den, mens hun overvejer sine muligheder. Siden hun ikke ser ud til at kunne åbne mekanismen fra den her side, kan det være, den kan kan kortsluttes på en anden måde. Lerra har heldigvis altid en masse forskellige små brugbare ting med sig, så hun rækker ned i en pung i bæltet og fremdrager en lille elektrisk stav, der kan give et kort stød - ikke lige så stærkt som stunbatons eller lignende, overhovedet, men nok til at kortslutte et elektrisk kredsløb. Måske.
Det værste, der kan ske, er vel at den går i stykker, eller at det ikke virker, tænker hun og trykker på knappen, så der sendes strøm ind i låsen.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 11:08:10
((Skib))

Der lyder en næsten protesterende summen fra låsemekanismen da Lerras værktøj sender en elekstrisk impuls gennem det. Den knitrer også let, men går ellers ned i en lavere frekent brummen, som godt kunne lyde som om den er på vej til at lukke helt ned.

Et klik indikerer at låsen vist er sat ud. Tilgengæld lyder en række af små lignende, klik nu pludselig gennem hele skibet, som havde et mindre kakerlak-samfund pludselig bosat sig der
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 11:25:27
((Lerra/Telan))

Lerra kan godt mærke, hvordan hendes puls stiger i takt med de små, underlige lyde, der går gennem skibet. Nu har hun lavet noget dumt, det er helt sikkert. Hun må hellere se at fordufte. Men hun vil ikke herfra, medmindre hun har noget med, det er også helt sikkert.
I en panisk bevægelse flår hun skabet op.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 12:30:19
((Skib))

I skabet (som ikke er voldsomt stort når man åbner det,) ligger en enkelt taske, ikke videre stor, og en lille metal-kube
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 12:33:20
((Lerra/Telan))

Lerra skynder sig at snuppe tasken og tage den underlige metalkube og lægge den i tasken. Herefter tager hun et par stykker af de flasker, hun fandt i det andet skab og beslutter sig for, at det må være det.
Herefter åbner hun døren igen indefra for at skynde sig ud.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 12:35:12
((Dør))

Bortset fra at døren ikke lader til at ville åbne
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 12:43:24
((Lerra/Telan - [*ord cencureret*], jeg vidste det bare :lol:))

"F*ck!" Bander Lerra højlydt, da døren pludselig ikke virker. Hun prøver igen og igen et par gange, men da der ikke er nogen respons, går det op for han, at hun muligvis kunne have kortsluttet hele skibet ved hendes lille trick før, og hun tager åbningsmekanismen i nærmere øjemål for at se, om hun ikke kan få noget gang i den igen. Måske omdirigere strømmen eller noget i den stil.
Eller også skal den bare have et stød igen.
Lerra kigger på sin elektrostav. Så giver hun panelet endnu en sending strøm.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 12:47:39
((Skib))

Panelet summer og sprutter, da det bliver udsat for den noget chokerende ((hoho)) behandling. Men da strømtilførslen stopper, står Lerra kun tilbage med et halvforkullet panel
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 13:52:54
((Lerra/Telan))

Ej, come on...
Tænker Lerra og skuler irriteret til panelet, som hun er lige ved at hamre en næve imod. I stedet for at gøre det, tager hun dog sin skruetrækker og begynder at skrue panelet af, så hun kan komme ind til ledningerne og selve elektronikken bagved.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 14:11:06
((Skib))

Inde bag panelet, er et væld af ledninger - omkring ti-femten måske? - på kryds og tværs. Meget spændende
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 14:26:29
((Lerra/Telan/det tekniske geni...))

Lerra holder panelet ud fra væggen, så leningerne følger med, og følger ledningerne med hånden, til hun finder dem, som hun mener, går til låsen. Hun frakobler dem fra udløseren og strømforsyningen, hvorefter hun åbner sin elektrostav på samme måde og kobler ledningerne til strømforsyningen inde i den i stedet for. Da hun har gjort dette, trykker hun på udløseren til staven og håber, at dette kan give nok power til at åbne døren.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 14:43:24
((Skib))

Det lyder en hvislen og en sprutten fra panelet der intensiverer gradvist indtil - !

Døren glider op med et forhastet *woosh* og lader lyset udefra strømme ind i skibet. Det eneste lidt betænkningsfulde ved dette lys er, at det samtidig aftegner den umiskendeligw skikkelse af en høj mandsperson lige i døråbningen

"Aha," lyder det ganske roligt fra skikkelsen der ser direkte ned på den indtrængende gæst i døråbningen
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 14:51:57
((Lerra/Telan))

Lerra når kun lige at blive henrykt over, at hendes forsøg virkede, før luften i et par sekunders tid fryser ved synes af manden.
For Kessel da også, hvorfor sker sådan noget? Nu gik det lige så godt...

"Hej." flyver det ud af hende i en uskyldig tone, mens hun i sit hoved forbereder sig på at flygte lige om lidt.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 15:12:33
((Jussiac))

Manden foran Lerra må godt på vej mod de 50, selvom han som sådan holder sig ganske pænt; de grå hår i hårgrænsen afslører dog en form for alder. Hans beklædning er som taget ud fra den garderobe, Lerra lige har betragtet; manden er ulasteligt klædt i sorte bukser, sort, tætsiddende kravetrøje og elegante sorte skindhandsker

"Hvad ser jeg, har jeg fået gæster? En overraskelse, det må jeg sige, selvom," han kaster et roligt, omend køligt, blik mod dørmekanismen
"- det ikke just er en høflig en af slagsen," Hans klare, lyseblå blik falder igen på den lille skikkelse

"Men min gæst var måske på vej væk igen? Heller ikke videre høfligt at forsvinde uden så meget som at hilse på værten, har jeg ret?" Han sender hende et venligt smil, som måske alligevel ikke er så varmt
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 18:12:36
((Lerra/Telan))

Lerra retter lidt på sig i en bevægelse, der diskret får skubbet tasken med tyvekoster lidt længere op på skulderen. Hun forbereder sig lige så stille på at smutte. 

"Er det her dit skib? Der kan man sørme se." Siger hun med sin tydelige dialekt, der er i Jussiacs øre noget lyder udpræget Nar Shaddaansk.
Hun klarer op i et falsk smil til ham. I et splitsekund finder hendes blik vej mod venstre, hvilket godt kunne indikere, at hun har tænkt sig at forsvinde den vej om lidt, hvis Jussiac ellers er opmærksom nok til at opfatte afsløringen.

"Men ja, det bliver ikke idag." Næsten før sætningen er afsluttet har sat sig i bevægelse. Hun giver ham et hårdt skub og er derefter på vej forbi ham, hvis det ellers lykkes for hende.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 18:25:08
((Jussiac))

Jussiac følger knægten med et roligt blik. Temmelig amatør-agtig. Enten er den lille fyr en utrolig god skuespiller, eller også har han glemt at låse skibet.

Da der bliver langet ud efter ham, træder han et dovent et lille skridt baglæns og jager i det samme en meget kontant klog ned i knægtens venstre skulder

"Hov, hov, nu ikke så hurtigt, min unge ven," siger han med samme rolige, men meget kontante stemmeføring. Den handskeklædte hånd klemmer hårdere om drengens skulder, og Jussiac træder et skridt fremad, idet han vil tvinge drengen til at bakke med

"Er der ikke noget du har glemt?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 18:55:21
((Lerra/Telan))

"Knægten" er nødsaget til at bakke med tilbage, men hun gør et irriteret vrid med skulderen for at vriste sig fri.

"Hm, det tror jeg ikke?" Siger hun og ser trodsigt på den fremmede.
Det ville egentlig være nemmere bare at lange tyvekosterne tilbage til ham, men hun er ligesom allerede kørt ud af et andet spor. Desuden, hvad er chancen for, at han bare lader hende gå derefter? Hun kan prøve at trække tiden ud og se, hvad det bærer med sig. Det var dog en Kessels dårlig udvikling, det hele pludselig har taget.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 19:40:40
((Jussiac))

Jussiac presser knægten videre bagud, ind i skibet. Hans øjne gransker fortsat drengen. Der er et eller andet... besynderligt, forekommer det ham. Han har en forkert smag i munden af en eller anden grund. Leder tankerne hen mod fornemmelsen af prop i en god rødvin

Grebet i skulderen svækkes ikke, og han ignorerer fuldkommen protesterne da han skubber tyven hen imod pilotsædet

"Er det også en dum gæst jeg har fået ombord? Forhåbentlig ikke for dum til at tage imod et godt råd: Tag venligst plads og lad os starte forfra. Du glemte helt at præsentere dig," Hans blik understreger alvoren i anmodningen

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 19:57:19
((Lerra/Telan))

Den ubudne gæst lader tasken glide ned på jorden og sætter sig opgivende ned i sædet, som hun fik besked, slipper et suk og himler kortvarrigt med øjnene.

"Jaja, okay, jeg hedder Telan, hvis du endelig vil vide det." Siger hun og hiver huen på plads i siden med den ene hånd.

"Men seriøst, hør nu her, ikke?" Fortsætter hun hurtigt i samme talestrøm og taler videre, hvis Jussiac ikke afbryder.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 20:12:38
((Jussiac))

Jussiac stiller sig med let spredte ben over for tyven, idet han samler hænderne fladt foran sig så hans fingre peger frem mod hans hoved

Han sukker let, og antydningen af et skævt smil ses i den ene side af munden

"Jamen, oplad da din røst, kære gæst. Jeg er sikker på at du har nogle velvalgte ord at forklare dig med"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 20:27:14
((Lerra/Telan))

Jussiacs ord giver dog Lerra en kort pause til at samle sin vejrtræning igen, så hun taler lidt roligere.
Hun retter sig en smule op i sædet.

"Det var ikke min mening at smadre strømforsyningen, vel? Men helt ærligt - Dit skib står helt ubevogtet og låsen er uduelig - " Hun slår let ud med hænderne, og griber den første, den bedste idé, der falder hende ind.

"Du er vist ikke her fra, så havde du sikret det bedre. Så hvis vi nu siger, at jeg bare afleverer de her ting tilbage..." Hun sender et blik efter tasken og begynder roligt at rejse sig op.

"Så smutter jeg, og du er sluppet billigere, end du ellers ville have gjort." 
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 21:12:59
((Jussiac))

Jussiac viser ikke med sit ansigt at lade sig anfægte det mindste af, hvad Telan siger

"Man kunne undres," begynder han, og giver lige nøjagtig nok pause til at man måske tror, man kan få et ord indført, og lige dér fortsætte han

"Hvis skibet, efter din bedste overbevisning er ulåst. Hvad mening vil der så være i at ødelægge strømforsyningen?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 21:21:23
((Lerra/Telan))

Lerra sender manden et blik, som om hun ikke helt kan følge hans tankegang. 

"Skibet var ikke ulåst, jeg slog låsen fra. Det var alt for nemt, det er det, der er pointen." Hun trækker på den ene skulder og har nu rejst sig helt op fra sædet, som om hun har lov til at gå om lidt.

"Hvis jeg havde været en hver anden, havde jeg måske bare snuppet skibet."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 22:29:04
((Jussiac))

Jussiac lader hænderne glide fra hinanden. Der er enten tale om en virkelig god skuespiller her...

"Jeg er bange for at det ikke helt kan passe," bemærker han, og rækker ned efter tasken, som han roligt åbner op og ser ned i mens han snakker videre

"Det er en vældig advanceret lås. Medmindre, selvfølgelig," han slår blikket kort op og sender Telan et næsten interesseret blik
"At der er tale om en virkelig begavet indbrudsgæst," Han smiler, og konstaterer samtidig hvad der er blevet fyldt i tasken

"- Som uden tvivl stadig ærgrer sig over ikke at have åbnet indholdet af denne," han fremdrager en metalæske fra tasken. Så sender han knægten et opfordrene smil, og kaster i det samme æsken over i hans skød. Den er tung og kraftigt bygget til trods for, den ikke fylder mere end en mursten. PÅ toppen af den er en krypteret lås

"Kom," smiler han til Telan, og vifter opfordrende med hånden
"Åben den bare"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 22:39:54
((Lerra/Telan))

Lerra griber den mystiske æske fra manden og sætter sig ned i sædet igen.
Først ser hun ned på boksen, efterfulgt af et skulende, mistroisk blik til den fremmede. Hun skal lige vurdere ham. Så begynder hun dog at undersøge låsen på boksen.

Efter et stykke tid ser hun på manden igen.

"Det kan jeg ikke lige nu." Siger hun roligt og trækker igen på skulderen.
"Jeg ødelagde min elektrostav, da jeg skulle åbne døren. Den skal jeg bruge for at kortslutte sådan en lås her." Det lyder som logik for mynocks ud fra hendes tone.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 22:46:54
((Jussiac))

ødelagde min elektrostav... Det lyder allerede lovende

"Åh, det er jeg da ked af at høre," smiler han til Telan og tager noget frem fra sit bælte

"Her, du kan låne den her," Han fremdrager en elektrostav (som er væsenligt mere lækker i designet og nok også lidt sejere end Lerras), og rækker den til knægten. Hans blik er stadig lige intenst
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 22:56:08
((Lerra/Telan))

Lerra sender den fremmede et endnu mere undrende blik end før. Han ved vel godt, at hun kan ødelægge låsen på den måde, ikke? Hun tager dog i mod staven fra den fremmede og skal lige til at kortslutte låsen på samme måde, som da hun ødelagde den foregående. Da tager mistanken om, at der er noget luset på færde, alligevel over.

"Nej, hvorfor?" Spørger hun manden og sidder stille med genstandene i hånden, mens hun ser på ham.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-02-2013, 23:00:30
((Jussiac))

Jussiac smiler venligt af drengen

"Jeg gik ud fra, du ville vide, hvad er i?" Han læner sig en smule tættere ned mod ham

"Var det da ikke derfor tog tog den?" Smilet er bevaret, men der er stadig noget advarende i de blå øjne
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 25-02-2013, 23:06:22
((Lerra/Telan))

Lerras egne lyseblå øjne bliver smallere i mod manden.

"Jo, men hvorfor Kessel vil du dog have, at jeg skal bryde den op, hvis det ikke er et trick?" Spørger hun og løfter sine lilla øjenbryn.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 08:54:47
((Jussiac))

"Men, hvem vil ikke se 'Mestertyven' i aktion?" bedyrer Jussiac med antydningen af hån i stemmen

"Kom nu, kære tyv, lad mig se dit håndværk" Han læner sig en smule længere ned
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 10:17:09
((Lerra/Telan))

"Fordi du tror ikke, jeg kan? Er det, det?" Lerra ser på den fremmede med et trodsigt blik, hun blev åbenbart alligevel provokeret af hans udfordring.
Hun ser ham dog an et øjeblik for igen, og det bør være tydeligt, at hun prøver at gennemskue hans intention.
Hvis det virkelig værten bombe eller noget andet farligt, konkluderer hun, ville han ikke stå så tæt på.

Herefter vender hun opmærksomheden tilbage til æsken og forsøger nu at bryde den op, som hun gjorde med skabet - dvs. Hun giver den et stød på det rigtige sted med Jussics smarte værktøj.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 10:37:46
((Jussiac))

Jussiac betragter roligt 'Mestertyven's arbejde. Det er ikke helt håblåst, men stadig slet ikke på noget der kan overbevise ham om at det er samme person der har brudt gennem til hans lås

Låsen brokker sig kort over behandlingen, og udsender en kort sprutten før den brænder sammen. Derefter lyder en velkendt, dæmpet klik-lyd.

Jussiac sukker dæmpet for sig selv, og tager sig til panden med den frie hånd
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 11:00:38
((Lerra/Telan))

Lerra møder hans opgivende gestus med et demonstrativt løftet øjenbryn og rækker så æsken frem i mod ham.
"Jeg kan godt prøve at få den op på en anden måde, men så smadrer jeg låsen helt, og det kan jeg ikke se pointen i nu." Bemærker hun tørt.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 11:48:26
((Jussiac))

"Det er sjusk!" snapper Jussiac knægten af, og hapser æsken ud af hånden på ham i et snuptag.

"En kompetent tyv ville sikre sig at der ikke er en automatisk låsemekanisme i tilfælde af kortslutning. En tyv af et sådan niveau ville vide at sætte den mekanisme ud af spil først. Kun en sådan tyv ville kunne gøre sig forhåbninger om at bryde låsen til mit skib," Han taler ikke højere, men hans irritation afspejles tydeligt i intensiteten af stemmen

"Altså," siger han og sætter tasken fra sig uden at se fra Telan

"Har du et forklaringsproblem, kære 'Mestertyv'"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 12:41:06
((Lerra/Telan))

"Knægten" giver et overrakset sæt fra sig, na Jussiac snupper æsken.

"Altså," Svarer hun flabet tilbage og lægger armene over kors, selvom hun i virkeligheden er meget mere bange for den fremmede mand, end hendes attitude udstråler (Jussiacs elektrostav er iøvrigt, på mystisk vis, ikke længere i hendes hånd).

"Hvis jeg ikke har kunnet bryde koden til dit skib op, hvordan Kessel skulle jeg så være kommet ind?" Det lyder lettere opgivende.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 13:39:29
((Jussiac))

Jussiac hæver sig lidt igen, idet han langsomt puster luft ud gennem næsen

"En fin, lille gåde - er det ikke?" siger han og kniber øjnene en smule sammen

"Men ikke helt lige til. Umiddelbart kunne man jo tro at nogen havde hyret dig g hjulpet dig lidt på vej. Men så er spørgsmålet, hvem der ville hyre nogen så inkompetent til det job," Han vejer æsken frem og tilbage i hånden mens han taler

"Men du har måske en ledetråd, der kan bringe os tættere på gådens låsning, kære Mestertyv, Telan?" Hans blik møder Telans temmelig direkte
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 14:15:05
((Lerra/Telan))

Der går et øjeblik, før Lerra svarer, mens hun gennemgår sine muligheder i forhold til den fremmedes spørgsmål. Et øjeblik flyver tanken forbi hende, at hun kunne siges at være hyret af en... Lad os sige Dera eller en anden tilfældig person, som hun kender ved navn, og håbe på, at hun derefter fik lov at gå. Men den chance er forsvindende lille, så hun slår tanken væk igen. Problemet er, at Lerra ikke engang selv er helt sikker på, hvordan det lykkedes hende at bryde låsen. Hendes erfaring med ærlighed er bare ikke så god, det plejer at bringe een i problemer. Hun har dog efterhånden forstået, at den fremmede selv er i branchen, har en del erfaring, og er irriteret over, at een som Lerra formår at bryde hans kode.

Hun løfter igen et øjenbryn til den fremmede.
"Lad os da sige, at du bare havde glemt at låse. Ville det gøre dig mere rolig?" Svarer hun kryptisk og prøver med et smil, desværre godt klar over, at det nok var den værste af alle valgbare svarmuligheder at være flabet.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 14:26:21
((Jussiac))

Jussiac kniber øjnene en smule sammen igen. En mestertyv af hans kaliber glemmer ikke at låse noget. Selv i søvne, ville han huske at låse efter sig.
Man kan heller ikke påstå at den lille at er bange af sig

"Mere rolig?" siger han alt for roligt
"At jeg skulle være begyndt at glemme at låse mit skib?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 14:41:31
((Lerra/Telan))

Lerrra slipper et kort suk og taler herefter mere roligt.

"Okay, det er tydeligt, at du har langt mere erfaring i den her branche end jeg har. Så jeg har droppet at prøve på at snyde dig,"
Siger hun - faktisk ret overbevisende - og slår ud med den ene hånd.
Den anden er nu gledet om på ryggen og holder fast om skæftet på kniven for en sikkerheds skyld, dog uden at det kan ses af een, der står overfor.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 15:01:50
((Jussiac))

"En mild underdrivelse, tør jeg godt sige. Er du overhovedet klar over, hvem du har brudt ind hos, lille ven?"

Det er tydeligt at knægten er uerfaren, men der er stadig noget der ikke går op. Det ville nok være lige overilet nok at kalde ham for kvik, men Jussiac tror at han prøver at virke dumme, end han egentlig er. Et generende tegn
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 15:07:18
((Lerra/Telan))

"Nej, det kan jeg desværre ikke prale af?" Svarer Lerra og sender ham et skævt smil, idet hun løfte panden opfordrende til den fremmede. Hun vil faktisk gerne vide det. 
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-02-2013, 15:35:27
((Jussiac))

Jussiacs holdning er altid rank, så han nøjes med et charmerende, skævt smil

"Jeg er blandt de største, lille tyv. Mere har du nok ikke behov for at vide lige nu." Der er grænser for hvor mange værktøjer man vil udstyre en faktor der er så usikker som den lille fyr her med

"Hvad drikker du normalt?" Siger han så i en pludselig fornyet tone, og slår ud med den behandlede hånd
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 26-02-2013, 16:12:07
((Lerra/Telan))

"Ikke engang dit navn?" Spørger Lerra nysgerrigt efter hans præsentation.

"Du sagde selv, at det var høfligst at præsentere sig...Øh, hvad?"

Indskyder hun så ved hans spørgsmål og slår et forvirret ansigt op, da det kommer fuldstændig bag på hende.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 27-02-2013, 08:44:24
((Jussiac))

"Drikke," gentager Jussiac roligt

"Du er ikke tørstig efter det store indbrud?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 27-02-2013, 09:00:44
((Lerra/Telan))

Der må være et trick her, et eller andet sted, eller også er han syg i hovedet. Hun må snart se at komme her fra.
Hun ser den fremmede an med et indgående blik, før hun svarer.

"Nej, tak. Egentlig ikke," Svarer hun høfligt og tilføjer et hurtigt træk på smilebåndet.

"Jeg har jo travlt, ved du nok." Hun rejser sig igen ved den kommentar. Hvis den går, så går den.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 27-02-2013, 09:15:15
((Jussiac))

"Ikke tørstig?" siger Jussiac, og træder med et enkelt skridt helt hen til knægten, så han nok er nødt til at sætte sig ned igen, medmindre han gerne vil have det meget intimt

"Du har da ellers ikke holdt dig for god til at rage til dig fra mit barskab, kan jeg se. Hvilken flaske så du mest frem til at gurgle i dig?" Nu glimter hans øjne pludselig meget faretruende.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 27-02-2013, 09:53:59
((Lerra/Telan))

Lerra sætter sig modvilligt ned igen, og får i samme bevægelse fat om skæftet på kniven igen bag ryggen. Hun kunne egentlig nemt bare dolke ham i maven og løbe, sådan som han står nu, vurderer hun. Hvis bare hun havde været lidt mere hardcore.

Hun sender ham et fladt blik tilbage.
"Det har jeg ærlig slet ikke overvejet. Hvilken vil du anbefale?" Spørger hun ironisk.

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 27-02-2013, 10:07:56
((Jussiac))

"Den lyse tedonian, ville være et fint valg sådan set," bemærker han med en kortvarig kendermine

"Men du har ingen anelse om, hvad jeg taler om, har du, lille tyv? Du er lige så meget vinkender, som du er indbrudstyv," Han ryster på hovedet og giver tyven et belærende dask i hovedet.
Det generer ham stadig. Har nogen hyret denne lille myre med et andet formål?
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 27-02-2013, 11:45:48
((Lerra/Telan))

"Dér har du fat i noget." Kommer det fra Lerra, igen i en tør tone. Det er efterhånden klart for hende, at hun ikke kan slippe ud af den her knibe, før hun gennemskuer, hvad den fremmede egentlig er ude på. Ikke uden at skride til at forsøge at dolke ham eller noget lige så drastisk, og det vil hun selvfølgelig helst undgå.

Det er vist efterhånden på tide med en anden tilgang.*

"Nu har jeg jo svaret på dine spørgsmål, men det virker ikke rigtig til, at du hørte det, du gerne ville," Siger hun derpå til ham og retter sig op i sædet.

"Og helt ærligt, så virker det heller ikke til, at du har tænkt dig at slå mig ihjel lige nu. Så hvorfor holder du på mig her? Hvad vil du have ud af det?"
Hun ser afventende på ham. Man fornemmer også en svag ændring i hendes udstråling. Det er klart, at det er en mindre desperat "Telan", der nu viser sig, een der måske ligefrem tænker sig om.

((*Den sætning skal bruges mindst een gang i hver tråd, åbenbart. xD))
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 27-02-2013, 12:00:33
((Jussiac))

Jussiac folder armene foran sig, idet han med et tørt blik betragter den modige eller meget dumme tyv. Muligvis begge dele.
Generelt går han meget ind for at folk i galaksen er lidt kvikke, og gåder har altid tiltalt ham. Han mangler bare flere ledetråde i det her

"Såå," siger han og smiler en anelse

"Og hvad får dig så til at tro at jeg ikke har i sinde at slå en lille ubrugelig indbrudstyv ihjel?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 27-02-2013, 13:58:08
((Lerra/Telan))

"Tyven" holder øjenkontakt med den fremmede.

"Så havde du nok allerede gjort det." Siger hun med et skævt smil og en relativ overbevisning, der lyder oprigtig, selvom hun i virkeligheden mest bare håber på, at det er rigtigt.

" - Eller i det mindste bare truet mig, det har du haft masser af grunde til allerede, men du virker ikke som typen."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 27-02-2013, 16:45:05
((Jussiac))

Det (i øvrigt ganske pæne) smil bliver bredere på Jussiacs mund. Knægten er ikke dum, men de var flere der kunne lege den leg

"Så du tror at jeg uden videre, vil lade dig løbe væk nu, da jeg ikke har kunne få svar ud af dig?" Han læner sig ind over Telan og klapper ham på kinden

"Hvor lang tid har du været på Nar Shadda, lille tyv?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 27-02-2013, 17:15:48
((Lerra/Telan))

Man har vel lov at håbe, tænker Lerra.

"Det sagde jeg ikke, jeg spurgte faktisk bare, hvad du ville have ud af mig, ud over de svar." Svarer hun rapmundet tilbage og retter igen på huen over de lilla pandelokker.

"Øh, en uge må det være, cirka." Indskyder hun umiddelbart efter og trækker henkastet på skulderen.

Det er jo ikke engang helt løgn, det kommer bare an på, hvordan man forstår spørgsmålet...
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 28-02-2013, 10:01:52
((Jussiac))

"Flot forsøgt, min ven," siger Jussiac, og hiver huen lidt væk igen for bedre at kunne se Telans ansigt

"Men, hvis du skal have sådan en løgn til at fungere, må du hellere sørge for at du hverken ligner eller lyder som en der har bået på månen hele livet," Han hæver øjenbryndet
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 28-02-2013, 10:17:17
((Lerra/Telan))

"Det var nu ikke en løgn, at det er en uge i siden, jeg kom tilbage hertil." Ordkløver Lerra og ser på manden med et næsten helt uskyldigt blik. Hun hiver automatisk huen lidt på plads.

"Men hvis du allerede ved det, hvorfor spørger du så?"

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 28-02-2013, 12:34:48
((Jussiac))

I et hurtigt, afmålt snup, hiver Jussiac pludselig huen helt af knægten og slår ham derpå med den i hovedet

"Det vil gavne dig at vide at jeg ikke lader mig spise af med dine amatør-agtige historier," bemærker han meget kontant

"Lad så høre. Er du hyret?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 28-02-2013, 13:38:54
((Lerra/Telan))

Lerra tager sig til hovedet, da hun får et dask med huen, og roder efterfølgende op i det lilla hår, der nu stritter elektrisk.

"Nej." Svarer hun fast efter et øjeblik.
"Jeg er ikke hyret."

Hun finder det overraskende svært at levere sandheden så kort og kontant, hun skal koncentrere sig meget hårdt for ikke at tilføje mere, så det ender i søforklaringer.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 10:04:22
((Jussiac))

Jussiac gransker tyven på ny. Af en zeltron af være, er han ikke særlig.. .markant for sin race.

Stadig med huen i hånden, skubber han den ind under knægtens hage og hæver hans hoved, så han kan se ham bedre an

"Hvor gammel er du, knægt?" spørger han, stadig rolig
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 01-03-2013, 10:42:56
((Lerra/Telan))

Lerra gør instinktivt en irriteret bevægelse med hovedet, da manden tager fat i hendes hage. Hvorfor skal han nu det? Selv i denne situation, hvor det måske i virkeligheden er det mindste problem, er hun stadig nervøs for, om han kan gennemskue hendes forklædning.

Netop derfor er hun ikke forberedt på hans spørgsmål.
"Øh, 16." Siger hun. Hun plejer at lyve om sin alder, da det virker mere realistisk i forhold til hendes tynde skikkelse, men hun mærker i det samme, at hendes blik glider ud til siden, så det bliver en alt andet end overbevisende løgn.

"Jeg mener 19," skynder hun sig at tilføje.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 12:28:33
((Jussiac))

Jussiac smiler. Irritationen fra tyven er meget sigende.

"Nå, så det gør du?" siger han, og slipper ikke hagen. Der var noget lusket her, og han føler, han er ved at finde en ledetråd til gåden

"Det kan også let forvirre. Er der andre ting du har glemt at mene mon?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 01-03-2013, 12:37:37
((Lerra/Telan))

"Nej, jeg bliver bare så forvirret over tal på huttese og basic." Siger hun, det lyder plausibelt nok.

Efterfølgende hæver hun panden og ser insisterende på den fremmede.

"Jeg mener stadig, at jeg ikke er hyret af noget. Seriøst." Hun genovervejer dog muligheden for at trække Dera ind i det.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 14:05:56
((Jussiac))

Intimitet ser ikke ud til at være et problem for Jussiac. Denne læner i hvert fald sit ansigt ret tæt på Telans - omkring femten centimeter fra ham.

"Så, hvordan mener du så, du er kommet gennem døren?" Hans blik er ret vedholdende. I det samme slår det ham pludselig at han godt kunne være ved at kysse knægten.
Han rynker det ene bryn. Utroligt underligt indfald.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 01-03-2013, 14:21:02
 ((Lerra/Telan))

Lerra rykker igen lidt på sig selv og ser ud til være ubekvem ved situationen.

"Slip mig, og så skal jeg nok fortælle det."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 17:52:26
((Jussiac))

Den sære fornemmelse er svært at ryste af sig. Et mærkeligt nyt kort i kabalen. Skal det mon bruges eller lægges til siden?

Han lægger hånden mod Telans kind og drejer blidt hans hoved så han kan se det i et andet lys. Stadig virker det umiddelbart naturligt at fortsætte akten med et kys. Som udgangspunkt er det rent logisk set lidt forstyrrende, men det er som om hans intuition slet ikke reagerer derpå.
Mærkværdigt. Efter alle disse år, skulle han så nu til at blive...

Hans undrende ansigtsudtryk løsner op og et smil breder sig igen på hans mund, idet han slipper tyvens hoved og trækker sig lidt tilbage.
Det er det smukke ved gåder. Som regel er det den løsning der ligger ligefor som er den rigtige.

"Udemærket, tyv," smiler han.
"Så fortæl"

Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 01-03-2013, 18:03:50
((Lerra/Telan))

Lerra tager sig til kæben og lader hånden glide over den, da hun endelig slipper fri, som om Jussiacs greb far påført hende skade, selvom det egentlig slet ikke har. Efter at have rystet den irriterede grimasse af sig, fortæller hun.

"Du bliver nok skuffet," Siger hun med et skævt smil og et træk på skulderen.

"Jeg gjorde ikke noget andet, end det, som jeg allerede har sagt. Jeg deaktiverede alarmen - Og ja, det kan jeg altså godt finde ud af  - " Hun løfter et øjenbryn ved den indskudte sætning.

"Så gik der lidt tid, der kom et rødt blinklys, og så åbnede døren." Hun slår let ud med den ene hånd for at understrege, hvor simpelt det var.

"Så altså har du nok glemt at låse den, eller låsen er defekt."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 18:16:25
((Jussiac))

Jussiacs smil bliver skævt. Det var da utroligt som han (eller hun) bliver ved.

"Ja, selvfølgelig gjorde den det," siger han med en overbærende tone og træder tilbage til tasken som han samler op. Han er mere rolig nu, hvor han har styr på den største forvirring

"Men ikke før du havde knækket mekanismen, vel?" Han begynder at hive flaskerne op og sætte dem på en lille, tom hylde henne ved skabende. Ikke at han ikke holder øje med gæsten mere. Hun vil sikkert bruge alle muligheder for at stikke af

"Havde du købt informationerne af nogen?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 01-03-2013, 18:54:09
((Lerra/Telan))

"Achuta-  Nej! Jeg har lige fortalt dig, hvordan det var, og ikke på nogen anden måde." Svarer Lerra, der faktisk får irritation i stemmen, men ganske rigtigt også rejser sig op lige så snart, den fremmede ikke længere er inden for intimiderende afstand.
Hendes blik vurderer døren og hendes muligheder for at stikke af, men det rigtige øjeblik er ikke endnu.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 18:58:18
((Jussiac))

"Du kan roligt sætte dig igen," bemærker Jussiac og skæver over til tyven.

"Og så må du se at finde på en bedre forklaring, for der er grænser for, hvor lang tid man kan træde vande i dårlige løgne" siger han, idet han skænker den sidste vin et kort blik. Det er lige før han for lyst til et glas
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 01-03-2013, 19:08:56
((Lerra/Telan))

Lerra ruller tydeligt på øjnene af Jussiacs bemærkning og slipper et opgivende suk, men sætter sig dog ned.

"Vi kan godt sige, at jeg fik nogen informationer af en fyr, der hedder Gattel, det kunne vi helt klart godt sige. Og så ville du klart gå ud og finde ham, men så finde ud af, at det ikke var rigtigt." Siger hun og følger Jussiac med et fladt blik.

"Men vi kunne også prøve at få strømmen tilbage i din lås, og så kunne jeg vise dig, hvordan jeg gjorde - i virkeligheden."

Hvad man dog ikke gør for at slippe ud af en knibe.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 01-03-2013, 22:15:42
((Jussiac))

Jussiac drejer langsomt hovedet og ser på hende med et næsten overrasket udtryk.

"Du godeste," udbryder han med et let grin, som han alligevel ikke kan skjule. Hvad finder hun mon nu på?

"Jamen, hvis Mestertyven ligefrem vil vise mig sit håndværk" Den håndende undertone går ret klart igennem
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 02-03-2013, 10:02:17
((Lerra/Telan))

Lerra har allerede delvist fortrudt. Var det her nu en god idé? Der er jo ingen garanti for, at manden ikke bare slår hende ihjel, lige så snart han er nået til bunds i, hvad der er foregået. Faktisk ville hun nærmest blive overrasket, hvis han ikke forsøgte
Men hva Kessel, så må hun tage den derfra. Hun kan ikke stå her hele natten.

"Ja, det virker som den eneste mulighed, hvis jeg skal overbevise dig om, at jeg rent faktisk ikke lyver. Og det skal jeg vist." Siger hun og rejser sig (muligvis demonstrativt) igen.


Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 02-03-2013, 13:13:20
((Jussiac))

Jussiac samler hænderne foran sig og vender sig med fuld front mod den unge zeltron

Han er stille lidt, mens han vurderer hende lidt med blikket. Han kan ikke benægte at han godt kunne tænke sig at se, hvad den mærkelige plan går ud på. Omvendt er der grænser for, hvor lang tid han kan investere i julelege.

"Jeg advarer dig, tyv," siger han så, ganske roligt
"Det her skal være et meget underholdende indslag, for vores tid sammen er ved at rinde ud"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 02-03-2013, 13:30:38
((Lerra/Telan))

"Det skal da kun være for din egen skyld." Bemærker Lerra og trækker lidt på skulderen, mens Jussiacs faretruende attitude får hende til at lægge den ene hånd om på ryggen, hvor kniven er.

"Det er jo dig, der gerne vil vide, hvordan jeg gjorde, ikke? Men vi kan også bare skride til det næste punkt, du ved, der hvor du ikke slår mig ihjel, og jeg smutter. " Tilføjer hun med et charmerende tandsmil.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-03-2013, 10:23:25
((Jussiac))

Jussiac hæver et nøgternt øjenbryn

"Har du nogen sinde hørt om det, at lege med ilden, lille tyv?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 05-03-2013, 10:45:59
((Lerra/Telan))

Lerras smil blegner, men kun en anelse.

"Ja, man brænder fingrene," svarer hun kækt.

"Så det skal man lade være." Hun rykker sig diskret tættere og tættere på udgangen.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-03-2013, 12:04:05
((Jussiac))

Jussiac betragter hende roligt, men beslutter sig for at lade hende få lidt tid at tro hun kan komme væk i.

"Med mindre, man ved, hvad man laver," bemærker Jussiac kort, og følger hendes langsomme forsøg på at snige sig ud

"Ved du, hvad du laver, lille tyv?" Noget mørkt har sneget sig ind i hans tone
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 05-03-2013, 12:28:03
((Lerra/Telan))

"Det er et ret godt spørgsmål, er det ikke?" Kommer det tørt  fra Lerra, der nu har så godt fat om kniven, at hun kan trække den når som helst. Hun er færdig med at lege katten efter musen nu. Det er måske for meget at tro, man kan sno sig ud af den her.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-03-2013, 12:33:43
((Jussiac))

Jussiac bliver stående. Hvad sker der mon, der bag på hendes ryg? Er hun virkelig så tåbelig?

Han træder et enkelt skridt til siden, i retning mod døråbningen

"Du vil måske besvare det?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 05-03-2013, 13:10:19
((Lerra/Telan))

Nok er Lerra god til ikke at se nervøs ud, men der er vel grænser for, hvor længe man holde sådan en facade i en situation som denne...

"Jeg ved godt, hvad jeg laver." Siger hun fast og nikker. Hun har vendt sig, så hende ryg nu vender i den retning, som døren, hun er faktisk snart indenfor rækkevidde til at kunne hoppe ud, i hvert fald efter hendes bedømmelse af egne evner.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-03-2013, 17:18:11
((Jussiac))

"Det var da fornøjeligt at høre" siger Jussiac, hvis stemme har fået spor af noget meget advarende

"Jeg vil nu anbefale at du stopper. Din tilstedeværelse er stadig påkrævet." Han ser direkte på hende, og begynder så at bevæge sig efter hende.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 05-03-2013, 17:33:06
((Lerra/Telan))

"Nej." Siger Lerra fast og trækker i det samme kniven ud fra dens skjul, men holder et årvågent blik fæstnet mod manden. Der er faktisk spor af noget beklagende i hendes lyseblå øjne, men det er ikke til at sige, om det er beklagende overfor Jussiac eller overfor sig selv, når hun er nødt til at trække våben.

"Lad mig nu gå, for Kessel."
Foreslår hun, det lyder ikke truende eller bedende, nærmere opgivende, men det er nu nok lidt at begge dele. Hun holder kniven foran sig, så Jussiac må komme i nærkontakt med den, hvis han vil tæt på.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 09:32:22
((Jussiac))

Jussiac sukker svagt da tyven endelig trækker våben.

"Hvor uciviliseret," bemærker han, men lader sig ikke øjensynligt skræmme af at Telan nu er våbenbærende, og fortsætter endnu et skridt hen mod hende.

"Jeg ville virkelig foretrække at du smider den der igen. Hvis vi virkelig skal bevæge os ned på det plan, ville jeg - hvis jeg var dig - også lige genoverveje om det er det rigtige våben at trække"

Han fortsætter endnu et skridt hen mod hende
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 10:59:33
((Lerra/Telan))

Han har ret, en blaster ville klart være at foretrække, men det bruger hun som bekendt ikke. Hun noterer sig, at hvis hun slipper herfra, må hun anskaffe sig en blaster - bare sådan til at true med, man behøver jo ikke skyde nogen.

Lerra tager synkront med Jussiac et skridt tættere på døren.

"Jeg skal slippe ud herfra i live og i et stykke." Svarer hun bare med et fast blik og gør med sit kropssprog klart, at hun ikke har tænkt sig at smide kniven fra sig.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 11:13:06
((Jussiac))

Jussiac trækker let på den ene skulder

"Hvis det virkelig er dit ønske, tyv, så ville jeg slippe den kniv nu. Ellers er jeg bange for at lige præcis dét ikke kommer til at ske," Han fortsætter endnu et skridt hen mod hende

"Sidste chance. Slip."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 11:18:29
((Lerra/Telan))

Lerra kniber de lyseblå øjne sammen mod manden. Kan hun mon vurdere, om han bare vil slå hende ihjel, hvis hun slipper kniven?
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 12:38:06
((Jussiac - Ja, kan hun mon det?))

Manden foran Telan ser i hvert fald seriøs ud. Der er umiddelbart ikke noget dobbelttydigt at spore i hans faste blik.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 12:53:11
((Lerra/Telan - Jussiac kan da umuligt have særligt mange skill-ranks i bluff... *ahem*))

Den desperate tyv sender et blik efter døren og vurderer - til sin egen ærgelse - at der nok alligevel er for langt for hende i forhold til, hvor hurtigt Jussiac ville kunne nå at standse hende.
Så må det briste eller bære. Eller rettere sagt: Det må bære...

Hun sukker dybt med et par opgivende øjne og slipper da kniven, så den rammer skibets gulv med den karakteristiske lyd af metal mod et hårdt underlag.

Kort efter løfter hun sit blik til Jussiac. Man skal denne gang ikke kigge særligt godt efter for at spore det bedende udtryk, som hun heller ikke gør noget for at lægge en dæmper på. 

"..."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 12:56:39
((Jussiac))

Jussiac konstaterer hvordan Telans våben ender på gulvet

"Godt så. Kom herhen, tyv."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 13:04:10
((Lerra/Telan))

Lerra har aldrig været den store fan af at gøre, som der bliver sagt. Hun bliver stående et øjeblik, før hun træder kun et enkelt skridt i retningen af ham den farlige.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 13:51:09
((Jussiac))

Jussiac ser helt roligt på hende, mens hun tager sig sammen til at gøre noget. Da hun endelig tager et skridt hen mod ham, lader han hende blive stående et øjeblik uden at sige noget.

så sætter han pludselig af i et spring frem mod hende, idet han griber ud efter hende med en lang, sortklædt arm
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 14:00:19
((Lerra/Telan))

Selvfølgelig gør Lerra et instinktivt ryk væk fra Jussiacs greb, men det lader lader til, at han får fat på hende alligevel.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 15:21:26
((Jussiac))

Det er en meget hurtig bevægelse. I det samme lukker Jussiacs hånd sig hårdt om tyvens skulder og hiver den hårdt til sig. Den anden får fat om hendes modsatte håndled, idet han tvinger hende 90 grader rundt.

"Stjæle fra Mestertyven?" snerrer han af hende og skifter grebet fra skulder til hendes kæbe

"Troede du virkelig, det var noget man vadede direkte ud af?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 15:31:52
((Lerra/Telan))

Et svagt, irriteret hvæs undslipper Lerras læber ved Jussiacs brutale behandling, men da hun ser ham i øjnene gør hun ellers alt for at få sit åndedræt roligt igen, så hun kan svare roligt og fattet og ikke vise sin frygt.

"Man må da få point for at forsøge," bemærker hun og ser ned, før hendes blik vandre opad for at se ind i øjnene på ham, der har fat i hende.

"Og vi må da kunne lave en deal her, ikk?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 22:16:21
((Jussiac))

Det må han alligevel give den lille tyv; hun er godt nok vedholdende. Det kræver alligevel et vist sind at opretholde modet på den måde. Så kunne man jo diskutere om det er klogt

"Og du bilder dig virkelig ind," siger han blødt, idet han læner sig længere ned til hendes ansigt,
"At jeg på nuværende tidspunkt er villig til at forhandle?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 22:18:56
((Lerra/Telan))

"Er en smart person som dig ikke altid villig til at forhandle?" Kommer det prompte fra Lerra.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 22:26:15
((Jussiac))

Et smalt smil vokser på Jussiacs mund. Der er alligevel noget ved dumdristighed der er svært at stå for. Den unge zeltron rummer stadig er mysterium, vil det lade til. Irriterende, hvordan man påvirkes af den slags.

"Du er godt nok ikke bange af dig," siger han dæmpet, og grebet om hendes hage bliver mere blidt. Han slipper hende dog bestemt ikke
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 06-03-2013, 22:33:29
((Lerra/Telan))

"Nej, der kan du selv se," Svarer Lerra, der taler forholdsvist roligt, tiltrods for at hun muligvis snart dør af skræk (sådan føles det i hvert fald). Det er alligevel utroligt, hvad man ligesom formår at stå igennem.

"Jeg ville måske ikke være den værste person at lave en deal med."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-03-2013, 22:36:58
((Jussiac))

Jussiac hæver et øjenbryn. Ja, det kunne hun lide

"Man kunne få sin tvivl ellers," bemærker han uimponeret
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 07-03-2013, 12:54:27
((Lerra/Telan))

"En person som dig," Fortsætter den lille tyv af samme spor.

"Har da brug for folk til at tage sig af de ting, som han ikke selv gider."  Hun sørger for at holde en overbevisende øjenkontak.

"Og jeg kender underverdenen godt."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-03-2013, 14:58:58
((Jussiac))

Jussiac udstøder et højt, kort grin. Optimismen vil åbenbart ingen ende tage

"Åhja," siger han og løfter hendes hage med to fingre. Imens har han langsomt løsnet grebet om hendes håndled

"En kapacitet som dig selv, er lige hvad jeg står og mangler," Der er ikke rigtig noget i hans stemme der angiver at han mener det. Tvært imod. Samtidig glider hans fingre diskret ind i tyvens bælte. Det er egentlig en standart procedure, men i det her tilfælde leder han nu ret bestemt efter det værktøj han tidligere gav hende
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 07-03-2013, 15:29:13
((Lerra/Telan))

Aldrig så snart har Jussiac løsnet grebet om hendes håndled, før Lerra bidrager med en ekstra indsats for genvinde den fulde bevægelighed.
Med hensyn til den forlagte genstand, vil Jussiac efter en tids undersøgelse nok finde den i en lomme bagest i Lerras bælte. Hvad hun mangler af erfaring med indbrud, har hun tydeligvis som lommetyv, da det trods alt kræver en vis snilde at få den placeret dér, uden at det stod nogen steder i tråden overhovedet blev bemærket.

 "Man kan blive overrasket over, hvad for nogle... Kapaciteter, man nogle gange har brug for," Bemærker hun optimistisk, mens hun sender et kort, irriteret blik efter hans hånd.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-03-2013, 22:25:32
((Jussiac))

Jussiac fisker hurtigt sin elektrostav til sig og i næste nu er den i en elegant bevægelse at finde lige under tyvens hage, hvor den afløser hans anden hånd.

"Jeg tvivler stærkt på at jeg nogen sinde får brug for en inkompetent indbrudstyv," bemærker han dæmpet

"-eller lystløgner"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 07-03-2013, 22:44:42
((Lerra/Telan))

Kortvarrigt strejfer tanken Lerra, at hendes egen elektrostav i hvert fald ikke er kraftig nok til at kunne slå folk ihjel (så havde hun jo brugt den som våben), hun har sågar selv fået stød af den et par gange... Men hun har selvfølgelig aldrig eksperimenteret med elektriske impulser direkte gennem hovedet.
Det er næppe sundt.

Hun lukker øjnene, da Jussiac placerer elektrostaven under hendes hage og skærer en grimasse med tænderne.

"Ærgeligt for mig..." Konstaterer hun tørt, før hun åbner øjnene. (Jussiac vil nok bemærke, at blodet pumper betydeligt hurtigere rundt i kroppen på hende, så hans skræmmemanøvre virker tydeligvis efter hensigten).

"Hvad vil du så have?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-03-2013, 22:53:01
((Jussiac))

Nåh, nu er man trods alt nået i bund med de opfindsomme indfald. Det er næsten en skam.

"Så det var alt, hvad du havde, lille 'Mestertyv'? Et mislykket indbrud, et sørgeligt flygtforsøg og et par desperate forsøg på forhandling?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 07-03-2013, 22:55:08
((Lerra/Telan))

"Jeg kunne blive ved hele natten, tro mig, men det er begrænset, hvor meget tid man har med sådan en dims der under hagen." Kommer det noget fladt fra den desperate tyv.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-03-2013, 23:00:14
((Jussiac))

Jussiac smiler.

"En skam, jeg har andre planer med natten," Han drejer staven rundt under hendes hage

"Dit navn, tyv. Og hvad foretog du dig, i dette område? Du hører øjensynligt til længere nede"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 07-03-2013, 23:16:57
((Lerra/Telan))

Lerra lukker kortvarrigt øjnene igen for ikke at gå helt i panik. Det hjælper åbenbart.

"Okay... Det kan godt være, at jeg ikke hedder Telan sådan i virkelig-virkeligheden, men det er det, som folk kender mig som, så det er faktisk det, jeg hedder." Kommer det kryptisk fra hende, idet hun anstrenger sig for at løfte blikket og se Jussiac ind i øjnene, så han kan se, at det faktisk er sandheden.

"Min mor kaldte mig vist Lerra, hvis du endelig vil vide det." Hun skæver lidt til siden ved den erkendelse, hun tager ikke nogen chancer med ham lige nu.

"Og jeg kom her forbi, fordi at jeg var ud og søge noget info omkring et job, men det har ikke noget med dit skib at gøre." Utroligt, så ærlig man kan være, når det gælder.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 08-03-2013, 09:12:29
((Jussiac))

Jussiac overraskes faktisk lidt over det - muligvis - ærlige svar. Han havde egentlig håbet på et efternavn, det er som regel det, folk på månen holder tættest til sig. Hvis de da har et.

"Javel, ja," Han hæver hendes hage en smule - temmelig blidt faktisk - så hun har mindre mulighed for at se ned fra hans blik.

"Og således står vi nu med to nye spørgsmål: Info om hvilket job? Og: Hvad fik dig til at tro at mit skib ville hjælpe dig i den sag, nu, da det ikke havde noget med jobbet at gøre?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 08-03-2013, 10:43:51
((Lerra/Telan))

Lerra sender et undrende blik til Jussiac. Han tror åbenbart, at det hele har noget med ham at gøre. Typisk sådan nogle højt-på-strå-folk i underverdenen, som ham, de tror sgu, de er Galaksens kerne.

"Det var sådan set ikke noget job endnu, jeg skulle bare ud for at høre, hvad der ligesom sker for tiden..." Forklarer hun henkastet.
"Og så kom jeg her forbi, så dit skib efterladt, og så ville jeg jo bare lige se, om jeg kunne bryde låsen op."

Hun rækker ud og griber med sin ene hånd roligt om Jussiac håndled til den hånd, han holder elektrostaven med.

"Og det var -faktisk - virkelig sådan, det skete. Så please lad være med at sige, du ikke tror på det." Siger hun og ser indgående på ham. Hun har ikke just lyst til at blive zappet.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 08-03-2013, 12:19:33
((Jussiac))

Jussiac ser tilbage på det bedende blik. Hun er virkelig ikke meget værd, som hun står der. Han er stadig ikke sikker på om hun ikke arbejder for nogen. Men lige nu er hun så sølle, at det ville være svært at se det for sig. Er han ved at blive blødsøden?

"Hvem arbejder du for, lille tyv? Forsøg ikke at bild mig ind at du har overlevet så længe på egen hånd"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 08-03-2013, 12:31:03
((Lerra/Telan))

Lerra sender et løfter øjenbryn tilbage til ham, før hun svarer.

"Altså, lige nu arbejder jeg vist for en, der hedder Dera, så fremt vi finder os et job. Og selvfølgelig er jeg også i Kerberos, du ved."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 08-03-2013, 13:08:35
((Jussiac))

Jussiac ruller kort med øjnene. Ja, han kender Kerberos, men det er lang tid siden han har arbejdet direkte for dem. Så har det været, fordi, de har kontaktet ham og bestemt ikke omvendt.

"Denne 'Dera', arbejder han så også vores store forbryder-forum?"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 08-03-2013, 13:16:05
((Lerra/Telan))

Lerras blik skifter igen til det undrende mod Jussiac.

"I Kerberos? Altså, det går jeg ud fra, eller - ja, det gør han." Tilføjer hun hurtigt, det tog hende et par sekunder at huske, om han egentlig har nævnt det. Det kan være Kessels besværligt at holde sig til den rene sandhed.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 11-03-2013, 12:36:18
((Jussiac))

"Skal Kerberos' ansatte nu selv til at finde arbejde?" spørger han med et lille smil
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 11-03-2013, 13:41:41
((Lerra/Telan))

"Hvis Kerberos ikke har nok at lave, så er det vel ja." Lyder svaret fra den unge zeltron.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 11-03-2013, 18:46:00
((Jussiac))

"Hmm," Jussiac svækker elektrostavens pres mod tyvens hage. Den forsvinder dog ingenlunde.

"Og denne 'Dera'-type er vel lige så håbløs som dig selv, går jeg ud fra"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 11-03-2013, 19:16:14
((Lerra/Telan))

"Det skal jeg desværre ikke kunne sige," Kommer det lettere fladt fra den pressede tyveknægt.

"Det må du nok hellere selv spørge ham om."

Egentlig bare en talemåde, men en elendig plan, i virkeligheden.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 12-03-2013, 10:48:23
((Jussiac))

Jussiac lukker øjnene og ryster lidt på hovedet

"Kunne ikke falde mig ind," Han holder inde et øjeblik og ser hende an endnu en gang. Han er temmelig overbevist efterhånden; hun arbejder ikke for nogen der er imod ham. Hun er uden tvivl i stand til at skabe lidt ravage omkring sig, men hun er ikke i en skala der gør det kritisk

"Men vores tid er ved at rinde ud, lille tyv," bemærker han så med et af sine kontante blikke
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 12-03-2013, 11:47:08
((Lerra/Telan))

Lerra synker en klump, næsten uden at nogen lægger mærke til det, og smiler så let til ham.

"Husk, du lovede, at der ikke ville ske mig noget." Understreger hun.

"Og det er virkelig dårlig stil at bryde et løfte."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 12-03-2013, 12:01:38
((Jussiac))

Jussiac kniber øjnene en smule sammen og presser elektrostaven en smule hårdere

"Pas nu på," siger han meget dæmpet, men ikke destomindre ganske tydeligt

"Ikke at opfinde flere løgne, end du kan holde styr på, lille tyv,"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 12-03-2013, 17:16:31
((Lerra/Telan))

Lerra skærer let tænder ved Jussiacs ord og krymper sig en smule, som om hun ville trække sig langt væk, hvis hun kunne. Det er muligvis rigtig vigtigt for Jussiac at være farlig og have hende i hans hule hånd, det kan man lige så godt spille på.

"Jeg skulle jo slippe herfra i live og i et stykke, ikke?" Siger hun og ser undrende på ham med de (i både overført og bogstavelig betydning) blå øjne.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 12-03-2013, 22:46:52
((Jussiac))

"Ahja," et smil breder sig svagt under Jussiacs skæg. Han drejer staven en anelse

"Og hvordan går det så med det? Det må du endelig fortælle mig"
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 12-03-2013, 23:00:06
((Lerra/Telan))

Lerra blinker et par gange og ser tilbage på ham med et stadig lige blåøjet blik, mens hun lige så stille frembringer et udtryk, fra en ellers ganske undertrykt del af sin personlighed, der får hende til at fremstå mere hen i retningen af en ganske uskyldig lille pige.
Hendes hånd er stadig rundt om Jussiacs håndled, men hun løsner grebet let.

"Jeg havde håbet på at du holdt dit holdt dit løfte." Siger hun alvorligt.

Elendige. Sadistiske. Gamle. Hutt-røv. Tænker hun i mens, og det bliver forhåbentlig ikke det sidste.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 12-03-2013, 23:36:18
((Jussiac))

De blå øjne styrer roligt rundt på pigens ansigt. Hun er jo faktisk, næsten køn

"Jeg vil give dig et godt råd. Fra mig til dig, lille tyv," Det rolige smil forlader ikke hans læber, og han læner sig helt ned til hendes ansigt

"Hvis du skal sætte din lid til noget, så gør det efter ting der eksisterer,"

I en hurtig, uanmeldt bevægelse, sender han et hårdt, præcist spark mod siden af hendes ben, så hun forhåbentlig kollapser. I det samme trækker han både sit ansigt og elektrostaven væk fra hende
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 12-03-2013, 23:56:30
((Lerra/Telan))

Lerra er selvfølgelig ikke umiddelbart forberedt fra et angreb fra den kant, så benene kollapser under hende. Tilgengæld slipper hun ikke grebet om Jussiacs arm, men strammer det derimod, da han trækker sig væk, således at han må hives med et stykke ned. Hun er langt fra lige så stærk som ham, men forsøger at bruge vægten fra faldet til at samtidig også at holde hånden i aftand fra hendes ansigt.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 13-03-2013, 11:03:27
((Jussiac))

Efter et halvt sekunds overraskelse, skifter Jussiac plan. Han må gå en smule i knæ og spænde i benene for ikke at vælte med ned, men da han har fået styr på det, støder han elektrostaven mod den zeltron-arm der stadig hænger fast i hans. Den er ikke tændt.. umiddelbart i hvert fald
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 13-03-2013, 11:38:44
((Lerra/Telan))

Lerra lander med det ene knæ mod gulvet og det ande ben bare bøjet, så stivner hun i bevægelsen, da Jussiacs nu begynder at true med at give stød igen.
Umiddelbart på dette itdspunkt Jussiac nok opdage, at Lerra - med sin anden hånd - omtrent på samme tid har placeret sin skruetrækker et par milimeter ud fra hans strubehovedet.

Sådan sidder de låst fast i den situation.

"Det dér ville jeg altså ikke gøre." Bemærker Lerra lavmælt og vipper skruetrækkeren lidt, idet hun møder Jussiacs blik. Værktøjet er såmen spidst nok. Kan sikkert nok penetrere hud.

"Folk, som får stød, går i krampe, ved du nok."
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 13-03-2013, 12:18:59
((Jussiac))

Et skævt grin danner sig i siden af Jussiacs mund. Han ved ikke helt om han skal være irriteret eller imponeret. Måske mest irriteret over at han er imponeret

"Ikke dårligt," bemærker han og møder hendes blik

"Du er en hurtig lille tyv," Han sænker sit værktøj en smule
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 13-03-2013, 16:15:18
((Lerra/Telan))

Lerra ser tilbage på ham med insistrende blik, som hun virkelig mener det her alvorligt.

"Ja." Svarer hun bare.

"Det er jeg nemlig."

Hun flytter ikke selv på sit "våben" endnu, Jussiacs skal være helt væk først. Dette understreger hun med et utålmodigt øjenbrynsløft til ham.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 14-03-2013, 00:10:50
((Jussiac))

Jussiac noterer sig hendes blik, og sender hende ligeledes et hævet øjenbryn, idet han sænker elektrostaven helt

"Jeg håber, du kan løbe hurtigt også, så" tilføjer han, stadig med et uudgrundeligt smil på læben
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 14-03-2013, 11:47:50
((Lerra/Telan))

Det ville faktisk være nemt på nuværende tidspunkt bare at punktere hans Hals med skruetrækkeren. Tanken strejfer Lerra, det gør den da. Hvis han var død, ville hun være sikker på at slippe væk, der er ikke nogen her til at se hende, ingen ville vide, at hun stod bag. Det ville være ligesom sidste gang.
Det er svært at sige, om han ville kunne nå at reagere, hvis hun gjorde det. Og om han overhovedet ville dø af det, det tager længere tid at forbløde, end man skulle tro.
Det finder vi nu aldrig ud af. Lerra har aldrig været nogen "killer", selvom det unægteligt ville gøre det nemmere at overleve i galaksen, hvis man var...

Da Jussiac har flyttet sit værktøj, holder Lerra øjenkontakt med ham, mens hun tager et skridt tilbage uden at flytte sit "våben" fra hans hals. Da hun er i en armslængdes afstand, rejser hun sig op - og griber i samme bevægelse sin kniv, som jo ligger bagved.  Så tager hun endnu et skridt bagud mod udgangen, meget klar på at spurgte afsted om lidt...
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 14-03-2013, 14:40:12
((Jussiac))

De blå øjne betragter hende meget roligt. Bevægelse for bevægelse.

Han er ikke et øjeblik i tvivl om, at han som sådan ikke er i reel fare i hendes våbens varetægt. Hun har det ikke over sig. Det er en tyv, ikke en morder som lige nu truer ham med en skruetrækker.

"Men der tog jeg måske fejl. Dit tempo her, matcher i hvert fald ikke," siger han med et blegt smil og gør mine til at træde et skridt efter hende
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 14-03-2013, 15:29:43
((Lerra/Telan))

Længere kommer han dog ikke, før tyven er forsvundet i et hop bagud af udgangen. Lerra sætter i løb udenfor.
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Lord Palpatine efter 17-04-2013, 19:57:28
((Jussiac))

Jussiac ser efter tyven, til hun er helt ude af syne. Spøjs lille ting.

Han vender sig ind i skibet og skal til at lukke bag sig, da han husker at man har udført hærværk på hans ejendom. Han sukker svagt, og sætter sig til at se på skadernes omfang. Det er vist bare et par enkelte komponenter der er brændt sammen. Han burde have nogle reservedele et sted.

En mærkelig lille gåde, denne zeltron-tyv. Da han havde gættet hendes rigtige køn, troede han i første omgang at kabalen gik op, men han har en stærk fornemmele af at det kun var en brik i et større spil.
Ikke at han på nogen måde bilder sig ind at hun har kunnet være til fare for ham. Ikke det mindste.

Det tager en halv times tid at ordne dørmekanismen. Han skal have sendt den til ordenligt eftersyn. Det går ikke der kan opstå brist som det her.
Døren glider tilbage på plads og han vender sig mod resten af skibet. Nu må han se hvor meget den lille tyv har rodet rundt. Tingene er sikkert i frygtelig uorden. Han går slavisk skabene igennem og sætter tingene i orden. Det var hans skøn at hun ikke havde nuppet mere, end det han fandt i tasken, og det ser ud til at han har ret. Frygteligt besvrligt, og han har i virkeligheden slet ikke tid til det her. Han skulle jo faktisk ud til, -

Det slår ham pludselig mens han sætter origamifigurerne i orden: Der mangler én! Det er intet tilfælde, den lille, næsvise elendige indbrudstyv har været fræk nok til at tilrane sig en af hans hjemmefoldede figurer!
Jussiac kniber øjnene sammen

Hvis jeg var dig, lille tyv, ville jeg prise mig lykkelig, hvis dette bliver vores sidste møde
Titel: Sv: Begyndelsen på noget nyt
Indlæg af: Aayla Secura efter 17-04-2013, 21:35:34
((Lerra/Telan))

Da hun har løbet længe nok og et stykke længere, standser den lille tyv op og tager sig til brystet og står så med hænderne på lårene, mens hun prøver at pusten tilbage. Hun ser sig over skulderen igen, står stille, lytter, men der er stadig ingen efter hende; ingen flakkende skygger i hjørnene, der kan indikere, at nogen kommer denne vej.
Et smil finder vej til hendes læber, da hun lader sig glide ned langs den ene mur i gyden. Hun slap væk! Det er ikke til at tro det, men hun slap rent faktisk væk. Igen.
Mere kan man ikke ønske sig - Kessel, hun brød jo ind hos "Mestertyven", var det ikke det, han kaldte sig? Det må være noget af en bedrift. Og hvordan? Ja, hun ved ærlig talt ikke helt, det er det, der gør det hele så huttens morsomt. Den eneste ting, hun kan ærge sig over er, at hun ikke fik noget med der fra...
Da slår tanken hende pludselig, og hendes hånd finder vej til en bukselomme. Hun fremdrager den lille fugl - eller hvad, det nu er - af sirligt foldet papir og holder den op i en smal stråle af lys, som hun sidder der på jorden mellem de tårnhøje bygninger.
Jo, hun fik noget med. Hun aner ikke, hvad den kan, eller om den overhovedet er noget værd, men det betyder ikke noget. Hun fik noget med, og den såkaldte Mestertyv opdagede det ikke engang. Hun håber nu lidt, at han opdager det. Helst, når hun er forsvundet til den anden ende af galaksen engang.
Hun slipper en uhørlig latter for sig selv og folder figuren væk igen.Nu, da hun trækker vejret normalt igen, rejser hun sig op og begiver sig en retning, hun kender - mod Den Brølende Krayt.
Natten på denne side af månen er stadig ung - og hun havde vist en plan, før denne mindre afbrydelse...