skywalker.dk

Det Kreative Hjørne => Forum Rollespil => Nar Shaddaa => Emne startet af: Lord Palpatine efter 02-10-2012, 19:39:11

Titel: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 02-10-2012, 19:39:11
((Nasha))

Platform 32 er ret så dunkel og ret så forladt. Hvilken sådan set ikke rigtig er et under. Det virker som om at den engang har været større; enten er den ene halvdel af platformen faldet sammen, eller også er der sket noget mere dramatisk engang. Det, der er tilbage af den, lader nu også til at være på nippet til at falde sammen, og selv om der er en del containere rundt omkring, er det vist lang tid siden de har indeholdt noget. De er mere eller mindre splittede ad; een ser sågar ud til at være smeltet.

Der er kun et enkelt sted på platformen, hvor der reelt er plads til at holde noget parkeret, så Nasha lander på den yderste del af platformen. Skibet er ikke overvældende stort - der er tale om en shuttle til ca tre en halv personager - men den har et hyberdrive og nogle siddepladser, og så må det være fint. Hun havde nok også været lidt betænkelig ved at lande noget tungere på den her platform.
Med et tryk på en knap sænker hun landgangen og finder ved samme lejlighed sin blaster frem. Steder som disse, kunne man godt risikere pludselig at få uventet selskab

Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 03-10-2012, 14:11:30
((Sorkan))

Sorkan sidder på en væltet container i skyggerne, og venter på Nasha. Når man er blind er det lidt svært at holde øje med tiden, så han har valgt en kombination af haltende tidsfornemmelse og ankomst i god tid.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 03-10-2012, 14:38:27
((Nasha))

Oooog, hvor er den blinde tosse så henne?
Nasha trommer med to fingre på instrumentbrættet og spejder ud af vinduet, hvor skygger godt nok dominerer det meste af udsigten. Ingen Sorkan så vidt hun kan se. Men han er vel for sent på den
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 07-10-2012, 16:09:09
((Sorkan))

Sorkan er vant til at snige sig rundt, og da der er skygger i det meste af hangaren er det ikke svært for ham at nærme sig skibet uset. Det er ikke engang noget han gør bevidst. Men Nasha skal vist have ret gode øjne for at se ham, og hvis hendes ører ikke var opmærksomme kunne han sikkert have sneget sig ubemærket helt ind i cockpittet.

"Det er det grimmeste skib jeg har set i lang tid." lyder hans hilsen til Nasha. Åh, den humor...
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-10-2012, 17:06:24
((Nasha))

Nasha har nu en svag pirkede, halvparanoid fornemmelse af noget der nærmer sig. På et tidspunkt går det op for hende at det må være Sorkan, men det giver hende ikke rigtig nogen grund til at sænke den blaster hun peger mod døråbningen.

"Jeg går ud fra at det er en absurd form for kompliment," og vifter med blaseren hen mod sædet ved hendes side.

"Få lige bagdelen med dig, vi har ikke en Kesselsk masse tid"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 23-10-2012, 11:21:19
((Sorkan))

"Jeg øver mig. Komplimenter skulle gøre en masse godt har jeg hørt." Han lader sig falde ned i sædet på andenpilotens plads, selvom han ikke ligner en der har tænkt sig at røre kontrolpanelet.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 23-10-2012, 19:27:19
((Nasha))

Nasha spilder ikke tiden, og Sorkan får knap lov til at komme ordenligt indenfor, før hun fyrer op for motoren og letter skibet.

"... måske du bare skal fortsætte med at øve dig," bemærker hun. Landgangen lukker mens hun fører shuttle'en ud af hangarområdet. Hun sætter tempoet en tand op, idet hun garvet styrer dem gradvist op af Nar Shaddaas lavere luftlag
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 24-10-2012, 09:19:08
((Sorkan))

Sorkan sender Nasha et tørt, skævt smil. "Klarer jeg mig så godt?" Det er en sær, behagelig følelse da skibet letter. Sorkan har befundet sig på Nar shaddaa mange gange, men han har aldrig brudt sig om månen. At lægge det tæt befolkede sted bag sig er nærmest en lettelse.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 24-10-2012, 10:13:32
((Nasha))

"På den anden side skal man måske heller ikke gabe over mere end man kan fortære," siger Nasha åndsfraværende og manøvrerer sig gennem et par smalle passager, hvorpå hun skrurer tempoet yderligere op, da hun når ud til et område der går nogenlunde frit opad. På vejen er et par speedere kort ved at kollidere med hende, men det ender i sidste ende ud med at gå ud over dem selv
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 25-10-2012, 10:28:21
((Sorkan))

"Du er da et sandt naturtalent indenfor flyvning." bemærker Sorkan roligt da de to speedere kolliderer bag dem.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-10-2012, 16:35:36
((Nasha))

"Det er mere end hvad man kan sige om de to piloter i hvert fald," bemærker Nasha ligegyldig og fortsætter op gennem de sidste lag af Nar Shadda. Hun regner som sådan ikke med at der på nuværende tidpunkt skulle dukke nogen op og kræve deres shuttle igen, men man kan jo aldrig vide, og det er slet ikke god grund nok til at sætte farten ned. Jo hurtigere man er langt væk med den slags, jo bedre.

"Håber, ikke du har glemt noget dernede," siger hun da man efterhånden kan se stjernehimlen over månen
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 26-10-2012, 11:37:30
((Sorkan))

"Alt hvad man kan efterlade, kan man også undvære." svarer Sorkan med et skuldertræk. Han ved ikke hvorfor han bliver ved med at komme tilbage til Nar Shaddaa. Der er alt for mange folk, for meget støj. Generelt for meget af alt. Det eneste gode man kan sige om månen, er sat det er nemt at forsvinde. Ingen tager notits af en, hvis man ikke ønsker det.

Det kan man nok næppe sige om dere rejsemål.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 26-10-2012, 16:20:47
((Nasha))

"Sandt", mumler Nasha. Selv er hun ikke knyttet til noget materielt og bør heller ikke være det. Sådan med et par enkelte undtagelser i hvert fald. Målet er at lade være.

"Må man spørge interesseret om du har medbragt noget ud over tøj så?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 29-10-2012, 10:59:56
((Sorkan))

Sorkan peger med en tommelfinger over skulderen tilbage mod indgangen hvor han smed en rygsæk ((har jeg netop bestemt)). "Jeg har hverken højtelsket potteplante eller sovedyr med, hvis det er hvad du spørger om."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 31-10-2012, 18:54:20
((Nasha))

Nasha fnyser kort ved kommentaren. Om det egentlig er et grin, ved hun ikke selv. Hun overvejer at svare noget tilbage, men beslutter bare at holde koncentrationen på at få dem ud i hyberrummet.

"So long, Shaddaa," mumler hun og sender rutineret shuttlen ud i den velkendte hvide stjernestrøm, og lægger smulgermånen bag sig.

"Så," siger hun, da hun ved at de er på sikker kurs. Hun ser til siden, hen på Sorkan
"Nu da du er godt på vej ud op din mission. Hvad er så planen?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 12-11-2012, 11:05:16
((Sorkan - Planen? Hvilken plan??))

Sorkan trækker på skuldrene. "Republikken holder stadig skovtur på planeten, ikke? Hvis nogen har set din slyngvenindes yndige lig, er det sikkert blevet rapporteret. Det ville være et nemt sted at starte."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 25-11-2012, 21:32:19
((Nasha))

Nasha lader det lige runde hjernebanken en gang.

"Tja. Det er vel et meget godt udgangspunkt,"

De der sidder tilbage på den krigshærgede planet har nok lidt andre prioteter end at lede efter folk der er blevet eftersøgt for 100 år siden

"Går ikke ud fra at du har noget i klemme hos Republikken?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 04-12-2012, 13:08:44
((Sorkan))

I klemme? Intet. Udover at han lige har været med til at smadre dem for Imperiets penge. Tager de det personligt? Det gør de nok.

"Ikke noget der ikke kan tåle at blive mast. Er der ikke altid noget i vores branche?" Han kan sikkert snakke sig ud af det. Påstå at Imperiet er blevet overmodige og har nægtet at betale ham, så han er kommet for at hjælpe Republikken med at jorde dem. Jep, fin forklaring.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 04-12-2012, 14:44:10
((Nasha))

Nasha trækker på skulderne med antydningen af et smil i den ene mundvig.

"Det kan der være noget sandt i. Under alle omstændigheder har Republikken nok andre ting at være opmærksomme på, på Mon Calamari. Men vi behøver jo ikke lægge en alt for stor profil ud når vi ankommer"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 04-12-2012, 18:06:44
((Sorkan))

"Jeg foretrækker alligevel en lav profil." Sorkan trækker på skuldrene. "Hvornår er vi fremme?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 04-12-2012, 20:08:45
((Nasha))

Nasha nikker for sig selv og vender blikket mod hyperummet igen.

"Så er det en aftale, " siger hun og tilføjer noget med at de nok har et par timer igen.
"- så det er nu du har muligheden for at fortælle alle de lange, spændende historier du har ventet på at få lov at fortælle," tilføjer hun fladt
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 05-12-2012, 08:53:12
((Sorkan))

Sorkan glider lidt ned i sædet, og smækker mageligt fødderne op på kanten af instrumentbrættet, som om det ville være et passende sted at tage en lur til de er fremme.

"Ligner jeg en foredragsholder?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-12-2012, 17:11:13
((Nasha))

Nasha trækker på skulderne

"Det afholder nu ellers ikke folk," siger hun og finder sin blaster frem, idet hun begynder et rutinetjek af den
"Jeg eskorterede engang en fyr gennem det lavere Coruscant, der nåede at fortælle både sin egen, sine forældres og sit kæledyrs livshistorie på cirka halvanden time. Han var bestemt ikke foredragsholder," tilføjer hun og ruller med øjnene
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 05-12-2012, 19:32:26
((Sorkan))

Sorkan griner. "En granat ned i halsen er en nem måde at få folk til at holde kæft på?" foreslår han. "Det er derfor jeg ikke tager babysitter-opgaver. De færreste forstår konceptet 'behagelig tavshed'."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-12-2012, 21:19:25
((Nasha))

Nasha nikker og er ikke spor enig. Stilhed er stressende og ubehageligt.

"Heller ikke mine ynglingsjob. Men i perioder kan må jo blive nødt til at holde lidt lav profil... Du ved."
Blaseren er sådan set blevet tjekket for ikke så lang tid siden, så den beskæftigelse løber hurtigt død. Hun sætter den i bæltet igen og finder to mindre frem
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 06-12-2012, 08:38:28
((Sorkan))

Sorkan fnyser. "Det kunne være jeg skulle prøve det engang. -at holde lav profil. Det skulle nødigt blive en vane at få folk på slæb." Han har vist ikke helt tilgivet hende for at ville med.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 06-12-2012, 11:08:46
((Nasha))

Nasha smiler dødt og holder den ene blaster op i lyset fra hyperrummet

"Det skulle der ikke blive de store chancer for," mener hun. Hun er ikke selv den store tilhænger af teamwork. Men visse situationer kræver nogen gange desperate handlinger.

"Men lad os bare være enige om den lave profil. Hvis folk på stedet spørger, er vi der for at søge arbejde eller sådan noget"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 07-12-2012, 08:24:05
((Sorkan))

Sorkan ler dystert som svar. "Lav profil. Fint. Jeg tror alligevel ikke de hopper på den hvis vi påstår det er et fornøjelsesvisit."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-12-2012, 13:55:49
((Nasha))

Et kort, hånligt fnys undslipper Nasha
"Næppe." Selvom tanken om at bekræfte Ramis endeligt unægteligt godt kunne gå hen og blive fornøjende.
Hun færdiggør den ene blaster og lægger den på instrumentbrættet idet hun tjekker den anden. Selvom hun tilsyneladende har opmærksomheden på sine våben, deles den diskret også til hendes sidemand. Gammel vane
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 17-12-2012, 08:34:38
((Sorkan))

Sorkan flyder mageligt i stolen, stadig med de lange ben smækket op på kanten af instrumentbrættet. Hans hænder er foldet over maven, og han ser virkelig ud som om han sover, på trods af at Nasha lige har snakket med ham.

Der går faktisk så lang tid uden han siger noget, at det ikke er umuligt at han er faldet i søvn. - Eller i det mindste sidder i fjerne tanker.

"Hvad har fået dig til at hade hende så meget?" Helt væk var han åbenbart ikke.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 17-12-2012, 13:34:49
((Nasha))

Tilsyneladende har Sorkan tænkt sig at tage en lur. Nashas blik glider langsomt helt hen på ham og hviler kort, inden hun ser mod hyperrummet igen. Hun har egentlig forsøgt at få mindet om Skyggeakademiets leder på så lang afstand så muligt. Men selvom det i første omgang ikke huede hende at skulle beskæftige sig med hende igen, begynder en bedre følelse efterhånden at fæste sig i hende. Det ville blive godt een gang for alle at se Rami død. Måske ville det endda kunne give hende en smule ro.

Sorkans stemme afbryder hendes tankerækker. Hun rynker panden og skæver over til ham igen. Det var heller ikke meningen at hun skulle sidde og drømme sig væk. Hun skal holde fokus og tjekke sine våben og ikke blive overrasket over at Sorkan er vågen.

For han ville helt sikkert slå dig ihjel heroppe.
-Det er princippet


Hun trækker hurtigt på skulderen
"Hun ville slå mig ihjel. Blev du ikke selv hyret til det samme?"
På den anden side kunne et skib sådan set være et ret oplagt sted at uskadeliggøre folk
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 18-12-2012, 08:51:15
((Sorkan))

Sorkan fnyser og smiler skævt. Ellers rører han sig ikke. Men han skal selvfølgelig heller ikke flytte hænderne meget for at få fat på sine våben.

"Aha? Så hvordan kan det være at du ikke manisk stræber mig efter livet?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 18-12-2012, 09:13:26
((Nasha))

Du kan selv være manisk

"Du er hyret, det er noget andet. At ville slå ihjel for penge og at ville dræbe nogen med det ene ønske at se dem dø er to forskellige ting."

- Det er nemlig en super forklaring. Den får helt sikkert lukket munden på ham
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 18-12-2012, 09:22:04
((Sorkan))

Nashas ord får faktisk Sorkan til at le lydløst.

"Jeg havde aldrig troet at det skulle blive slået op som noget godt at slå ihjel for penge?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 18-12-2012, 09:38:29
((Nasha))

Hun trækker på skulderne.
"Det er jo bare et job. Det er noget pjat at rende rundt og bilde sig selv og andre ind at det nødvendigvist skal være så forkert. Det går jeg da heller ikke ud fra at du gør"

Hun ser over mod ham.

"Er du da ond, Sorkan?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 18-12-2012, 09:51:14
((Sorkan))

Sorkan vender faktisk hovedet, selvom han ikke får noget ud af at 'se' på hende, og formår endda at sende hende noget der minder om et skeptisk blik.

"Ond?" Også tonefaldet er skeptisk, men måske ikke helt så meget som det skulle have været. Der går et øjeblik eller to før han svarer.

"Jeg er ikke god, hvis det er sådan nu vil dele galaksen op."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 18-12-2012, 09:59:16
((Nasha))

Et roligt smil breder sig på Nashas læber.
Det er måske meget sjovt det her

"Ville du da det?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 18-12-2012, 10:07:02
((Sorkan))

"Nej." Sorkan rynker panden, og der går et kort trækning over hans ansigt før han smiler kynisk. "Galaksen består af behag og ubehag. Mest af ubehag."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 18-12-2012, 10:22:33
((Nasha))

Nasha nikker for sig selv. Hun begynder at have en smule mere tillid til at Sorkan faktisk ikke kan se hende. En smule.

"Præcis," eller nogen lunde i hvert fald

"Så der er intet godt over at slå folk ihjel for penge. Eller ondt. Det er bare et job. Og det er vældig rart at få nogle credits"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 18-12-2012, 11:04:35
((Sorkan))

"Især når ens mål allerede er dødt, og man får credits for opgaven alligevel." Sorkan lægger hovedet tilbage igen med antydningen af et selvtilfreds smil om læberne.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 18-12-2012, 12:42:55
((Nasha))

Nasha laver en svag grimasse. Det er virkelig åndssvagt mange penge for ikke at lave noget. Hun kan stadig godt have sin tvivl om genialiteten i den her plan.

"Det er da godt at jeg kan glæde dig," siger hun tonløst. I det mindste fik hun sporet samtalen væk
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 18-12-2012, 13:27:34
((Sorkan))

"Så er det ondt eller godt at tage penge for ikke at behøve at slå folk ihjel?" Måske driller han hende. Måske.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 18-12-2012, 13:46:10
((Nasha))

Antydningen af et skævt smil sætter sig i den ene mundvig

"Det er smart. Smarte folk lever længere."  siger hun og vipper den lille blaster der dovent hænger fra hendes hånd, svagt frem og tilbage
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 20-12-2012, 09:42:14
((Sorkan))

Sorkan fnyser. "Forhåbentlig ikke alt for længe. Jeg bliver ikke hængende til jeg bliver firs." Udsigten til så mange år i en galakse han hader virker ikke smart. Slet ikke. Han er holdt op med at gøre sig forhåbninger om at det nok skal blive bedre, og verden pludselig bliver et rart sted. blind er han ikke.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 20-12-2012, 10:25:09
((Nasha))

"Du godeste. Jeg håber da ikke at det i virkeligheden er en selvmordsmisson vi er taget ud på i stedet?"
Hun har egentlig aldrig rigtig overvejet det der med at leve til hun bliver gråhåret. Et eller andet sted regner hun ikke med at det kan lade sig gøre, men derfor har hun ikke tænkt sig at lægge sig ned og vente på at blive aflivet. Livet er vel een lang kamp mod døden, og hun har tænkt sig at kæmpe så længe hun overhovedet kan
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 20-12-2012, 10:53:07
((Sorkan))

Det morer åbenbart Sorkan, for han ler kort. "Selvmord i et planetstort soppebassin? Nej tak. Min død skal helst genere en masse folk."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 20-12-2012, 13:26:17
((Nasha))

Nasha bidrager med et par korte grin.

"Så satser jeg ikke på at være i nærheden når det sker. Du må lige give et vink, hvis det er"

Så Sorkan er åbenbart træt af livet. Nasha vil gerne indrømme at der heller ikke er meget at råbe hurra for ved det. Hun erindrer ikke længere hvordan man nyder det. Egentlig er det jo også bare en illusion.
Men Nasha har set folk der har givet livet fuldkommen op før, og de ligner ikke Sorkan. Der må stadig være et eller andet der driver ham.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 20-12-2012, 14:33:59
((Sorkan))

"Bare rolig, det bliver ikke foreløbigt. Lige nu generer mit liv flere folk end min død ville." Sandheden er måske ikke helt så enkel. Han ved ikke selv hvorfor han stadig lever, når han så fast har overbevist sig selv om at han hader sit liv og resten af galaksen med. Det er sådan noget han plejer at undgå at tænke for meget over.

"Jeg skal nok lade være med at dø før det her er overstået og du har betalt mig." Han sender Nasha et skævt smil.
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 20-12-2012, 15:17:33
((Nasha))

Nasha ryster på hovedet med et kort grin

"Nåh, så røg den plan"

Hun noterer sig at hun også skal holde løbende udkig efter nogle lette credits på vejen
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 03-01-2013, 11:36:45
((Sorkan))

Sorkan ler kort. "Det var dig selv der var så ivrig efter at kaste om dig med lette credits."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 05-01-2013, 00:23:40
((Nasha))

Nasha smiler svagt. Muligvis for at kompensere for den meget flade fornemmelse hun får indeni.

"Så længe du ikke går ud og skyder dig selv som det første bagefter. Så ville jeg da for alvor føle at jeg havde smidt penge ud af vinduet"

-På den anden side ville det være credits der ville være lette at hente ind igen
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 07-01-2013, 09:09:29
((Sorkan))

Sorkan slår ud med den ene hånd. "Jeg lover intet i den retning." Generelt hader han at love folk noget. Han kan lave aftaler hvis der følger credits med, men bare at love noget er dumt.

"Men chancerne for det er ikke overvældende."
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 07-01-2013, 20:43:39
((Nasha))

"Det er jeg da glad for at høre," siger Nasha og lyder ikke rigtig sådan. Hun er gået igang med at tænke over mulige måder at erhverve sig credits undervejs. I en krigshærget zone, gælder galaksens regler lidt anderledes. Folk er villige til, og gør ting de ellers ikke ville gøre. Pressede folk kan sagtens udnyttes, hvis man finder dem i de rigtige situationer.

Umiddelbart fraværende, tripper hun med fingrene på sin blaster
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 08-01-2013, 09:03:38
((Sorkan))

"Naturligvis er du det." Sorkan fnyser med et skævt smil. Han bekymrer sig ikke det mindste for Nashas gode helbred, og han er meget sikker på at følelsen er gengældt.


"Er vi der snart?"
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 08-01-2013, 22:18:14
((Nasha))

"..."
"En times tid endnu," muler hun lidt fraværende
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 08-01-2013, 22:18:36
((Hvis Sorkan ikke har flere geniale indfald han vil af med, kunne det måske være at resten af turen forløb offgame?))
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Dust efter 10-01-2013, 10:47:37
((Sorkan er fuld af geniale indfald! ... Men måske de skulle nå frem, jeg han ikke lige komme på noget han bare MÅ snakke om lige nu. Hvis han kommer på noget, må han invitere hende på middag efter endt mission :wink:))
Titel: Sv: Ud af røret!
Indlæg af: Lord Palpatine efter 11-01-2013, 11:39:44
((De fløj i øvrigt til Mon Calamari til  "Hvor lander man sådan et sted?", fordi forfatteren ikke havde den vilde inspiration til et sejt tråd-navn))